Blog

Hvorfor Skal Man Bo Sammen I Et Parforhold ?

26. november 2019 MissK 0Comment

Hvorfor Skal Man Egentlig Bo Sammen I Et Parforhold ?

Parforhold er mange ting. At være i nuet med hinanden, små som store hverdagsglæder, højtider og alt det andet. Men hvorfor skal man egentlig bo sammen for at kunne nyde parforholdet, har jeg ofte spurgt mig selv. Living Apart Together har jeg skrevet om tidligere, og er netop blevet interviewet om dette af Ugebladet Søndag.

Kristina Sindberg - Love2Live - Blogger - Bo sammen - parforhold - livsstil - foto Alex Tran
Fotokredit Alex Tran

Du kan læse mit eget indlæg om Living Apart Together her >>>

Bo Sammen I Et Parforhold

Er lykken eller er det ? Jeg har selv været meget i tvivl. Derfor valgte jeg for et par år siden at flytte fra min kæreste, efter at have boet sammen. Vi higede efter at bo sammen, men det gik ikke. Der var for meget dine og mine børn og trods fælles værdier og holdninger, blev det et parallelt liv vi levede med hver vores børn i samme hus. Mange har ikke rigtig kunnet hitte rede i det. Var vi gået fra hinanden eller ej. Det er ikke normen at man ikke bor sammen og når dertil lægges at vi boede sammen og flyttede hver for sig, men stadig beholdt vores parforhold, forvirrede det virkelig mange i vores omgangskreds. Jeg vil til enhver tid sige, at havde vi ikke “trukket stikket” og valgt at leve LAT, var vi ikke kærester i dag.

Savnet Ved Ikke At Bo Sammen

Ja, det kan nogle dage være stort. Rigtig stort. Jeg drømmer da også om. at kunne leve sammen hver evigt eneste dag med min kæreste, med ALT, hvad der hører sig med. De der små ting i hverdagene med et kys og et kram, en snak om alt imellem himmel og jord eller blot at være nær hinanden. Det savner jeg, men har bare ikke kunnet opveje de udfordringer der var ved at bo sammen med sammenbragte børn eller rettere teenagere.

Kristina Sindberg - Love2Live - Blogger - Bo sammen - parforhold - livsstil - foto Alex Tran
Fotokredit: Alex Tran

At Bo Sammen Er Det Virkelig Det Rigtige

Tænk over om det er værd at bo sammen, inden I gør det, og hvad der kan være af andre muligheder. Det er okay, at træffe de valg, som føles rigtige i et parforhold uden hensyntagen til hvad andre mon tænker og tror. Det har været en stor “øretæve” at måtte opløse et hjem og finde nyt. Hvis bare vi ikke var flyttet sammen, har jeg mange gange tænkt. Der gik et år, før jeg for alvor havde helet såret. Skamfuld i forhold til at hive mine børn igennem et opløst hjem, har virkelig fyldt indeni mig.

Pas på dig og dine og dit parforhold.

Kærligst Kristina | Love2Live

Tilmeld Nyhedsbrev >>>

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *