Blog

Thomas Helmig I Den Fynske 2018 – Det Bliver Ikke Bedre

31. august 2018 MissK 0Comment

Thomas Helmig I Den Fynske Landsby 2018

Jeg er vild med Thomas Helmig. Lige siden han spillede på de mindre steder som på eksempelvis gymnasier har jeg været vild med hans energi og musik. Selv ved de helt store arrangementer senere, har jeg været klar til at lave en fest til hans koncerter. I aften var ingen undtagelse. Det var et brag af en fest.

Thomas Helmig - Den Fynsk3 Landsby - influencer - Kristina Sindberg - Odense - Fyn - Danmark

 

Thomas Helmig Har Et Og Andet

Altså udover hans smukke hustru (som er f*cking hot, og også er titlen på den bog hun nyligt har udgivet), har han en helt speciel tilgang til at få sit publikum til at føle, at vi er til en privat fest sammen, og han lige giver et par numre, for at fyre op for festen. Han formår på enestående vis at få alle til at være glade, smile og bare bryde ud i fællessang og så tage den videre der fra, så det emmer af en fest, hvor vi alle kender hinanden. Det er ikke bare hans musik. Den rører og bringer både smil og glæde og hoftevrid. Det er noget andet næsten som trylleri han kan på den scene.

Til Thomas Helmig Koncert Gravid Med Tvillinger

YES… Det gjorde jeg da. For ca 20 år siden stod jeg til en Thomas Helmig koncert i Odense. Jeg var lige flyttet tilbage hertil fra København. Jeg var gravid med tvillinger og svulmede allerede pænt under min lille sommerkjole. Den var ikke rød (er ellers ret vild med den sang), men i sådan nogle smukke blå nuancer. Der blev banket på derindefra i maven, mens jeg dansede løs, og havde en oplevelse af næsten at danse med ham. Den der oplevelse han kan give sit publikum, at vi danser og synger sammen, som var vi til en privat fest, den sidder lige der, hvor jeg nyder mest at feste. Nært, med glæde og smil på læben selv 20 år efter den oplevelse. Siden har jeg været til (rigtig) mange koncerter med Thomas Helmig, som i videoen herover.  Det var også i Den Fynske Landsby i Odense og koncerten sendes næsten hver nytårsaften. En fantastisk glædesfyldt måde at starte et nyt år på.

Thomas Helmig – Odense Har Noget Med Dig…

Vi kan godt være lidt svære at hive op i omdrejninger os Odenseanere, men du viste igen, at når den “Tommy-Boy” går på scenen, så sker der noget med os.

Fed Lykke & Forrygende Aften. Tak Mr. H

Kærligst Kristina – Love2Live

Psstt… Her får du lidt mere fra Den Fynske Landsby (og hende her der mildest talt står og skråler med) & Noget om et forrygende sted at spise inden koncert med Thomas Helmig og andre kunstnere i Odense. Check det ud HER

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *