Blog

Sortebro Kro Frister Og Koncerter Next Door

5. november 2016 MissK 2Comment

Sortebro Kro Frister…

Sortebro Kro er en vidunderlig restaurant. Den ligger idyllisk lige op til Den Fynske Landsby i Odense, og jeg nyder at komme her. Det er gerne til min fødselsdag, jeg bliver forkælet med middag her. I julen har de dog også trukket en del, da de har et vidunderligt julebord med alle de lækreste retter, som jeg kan forestille mig.

Sortebro Kro og love2live af Kristina Sindberg

Candle light dinner og plads til familien

Du får både en candle light dinner her med alt det ypperste, og kan også tage hele familien med til deres buffet. Dreamteamet er ret pjattede med deres julebuffet, som inden længe igen kan nydes. Sidst vi besøgte Sortebro Kro var på min fødselsdag, og den stod på de lækreste rejer til forret. Jeg er vild med fisk og skaldyr, og noget jeg er ret vild med er, at imellem retterne kommer der altid små fristende lækkerier ind, som de lige synes vi skal prøve at smage.

Sortebro Kro med love2liveJeg kan på det varmeste anbefale at spise en middag på Sortebro Kro (obs ikke sponsoreret). Der er sans for detaljen, der giver lige det her ekstra. Jeg overvejer om vi til nytåret skulle prøve at bestille deres nytårsmenu, den har vi til gode at prøve.

Next Door er der koncerter….

Inde i Den Fynske Landsby. Her er de smukkeste omgivelser, og en intim atmosfære ved den lille amfiscene med plads til 2200 mennesker. Jeg har hørt masser af koncerter herude, og glæder mig til i 2017 atter at stå med Drømmemanden og danse til dejlig musik med gode venner og højt humør til fed musik.

Ehm…. Eller skrålende: “Din Røde kjole” hele vejen hjem efter koncert med Thomas Helmig og veninderne. Herover klip fra en fantastisk koncert, som jeg aldrig glemmer. Åhr Ja…. Thomas H… Jeps vi er fuldstændig vanvittige i Odense og Hey får nytårshilsner hvert år takket være optagelsen af denne koncert, som har været vist adskillelige nytårsaftenener på tv. Alt er godt.

love2live.dk af Kristina Sindberg med Thomas Helmig
Thomas Helmig Koncert i Den Fynske Landsby. Her synger (ok skråler…) jeg højt med uden overhovedet at tænke over en mand med et kæmpe kamera ved min side.

Du kan simpelthen få den mest fantastiske koncertoplevelse i Den Fynske Landsby. OG… Jeg har været til en del både i slotsparker, koncertsale og utallige andre steder.

Links (OBS ikke sponsorerede): Restaurant Sortebro Kro   Den Fynske Landsby

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

2 thoughts on “Sortebro Kro Frister Og Koncerter Next Door

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *