Skønhed

Utroskab Eller Bare Nysgerrig For Noget Nyt

10. august 2018 MissK 0Comment

Utroskab Eller Illoyal ? Hvad Tænker Du ?

Forleden følte jeg, at jeg havde begået utroskab. Eller måske rettere havde været illoyal. Derfor kom jeg til at tænke nærmere over denne følelse som opstod i mig: “Det kan du altså ikke være bekendt”. Nu er det ikke sådan, at jeg har flirtet rundt med en anden mand, men i stedet med en anden klinik der laver manicure.

Utroskab - Illoyal - Tip Top nails - Odense - Fynske Influencers - Rosengårdcenteret - Kristina Sindberg

Utroskab eller…. Frit valg til at vælge

Jeg havde den fineste oplevelse med at få lavet manicure hos Tip Top Nails i Rosengårdcenteret i Odense. OBS ikke sponsoreret, bare min ærlige kærlige mening. Der hvor jeg havde det sådan lidt Ooops… Var i min “pæne pige” måde ellers at være på. Jeg er virkelig glad for min “gamle” negleteknikker, men blev fristet til at prøve lidt nyt. OG det er vel i orden. Dette har jeg gået og snakket lidt med aben på skulderen om. Hvad tænker du og føler du, når du føler at du “svigter” et sted hvor du er stamkunde ? Det er jeg lidt nysgerrig efter at vide. Jeg følte nærmest at jeg har begået utroskab. Dybt irrelevant, men det er jo følelser….

Her kommer processen

Jeg havde brug for en her og nu tid til at få fikset mine negle og kunne booke mig ind med det samme hos Tip Top Nails i Rosengårdcenteret i Odense. Perfekt for sådan en som mig, der får pludselige og fikse ideér, som bare skal ske med det samme. Jeg bookede, fik tid og troppede op. De er utrolig søde derude og jeg nød den her “Vi skal have det hyggeligt sammen”, imens der blev arbejdet flittigt. Jeg startede med at få renset min gamle lak af, derefter blev mine negle forstærket (altså ikke kunstige negle) og jeg valgte at få lavet white tips, som jeg synes ser fint og rent ud. Jeg trængte til det mere naturlige look efter en sommer med fuld knald på farverne på mine negle.

Ikke Mere Utroskab

Nu kan jeg gå sensommeren i møde med nye negle. Min utroskab er jeg kommet mig over. Dog er det altså en løjerlig følelse, da jeg jo er kunde og har frit valg. Ikke som i et parforhold, der er det efter min mening bare slut, hvis der er utroskab fra den ene eller anden i forholdet.

Jeg kan varmt anbefale Tip Top Nails. De gjorde et fint stykke arbejde og jeg er meget tilfreds. Det gode er at jeg kan lægge en almindelig lak henover, hvis jeg skulle få lyst til dette og tage den af igen og vupti, så er der stadig disse negle med white tips.

Kærligst Kristina / Love2Live

Tilmeld Nyhedsbrev >>>

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *