Inviteret / Reklame

Kunst (IG) – Instalikelig & Hygge På Samme Tid

8. september 2018 MissK 1Comment

Skab Smukke Små Oaser Med Kunst

Kunst & noget om at skabe hygge og noget godt for øjet på samme tid. Hvordan gør man egentlig det ? Har du prøvet at skulle tage et billede af noget i dit hjem og bagefter se på billedet og tænke Aijjjj,,,,, De der puder, den lille stak af post-it, tyggegummi og et par lommebøger, krummer på bordpladen eller hvad ved jeg forstyrrer i billedet, som jeg lige syntes så smukt ud ? Jeg har. I den der iver over at have fanget et særligt “klik”. Men jeg synes egentlig det er helt ok, det er jo menneskeligt og netop livet.

Kunst - Galleri Nijenkamp - Sussi Trampedach - Kristina Sindberg - Livsstil - blog - love2live

Kunst På Plakaten

Sussi Trampedach har lavet denne plakat. Jeg følger Galleri Nijenkamp ovre på min Instagram og har ofte tænkt, at der var lige bare bryster nok til mig i Sussi Trampedachs værker. Omvendt tiltaler hendes kunst mig på en eller anden ubeskrivelig vis. MÅSKE… Fordi hun provokerer mig på en æstetisk og raffineret måde. Derfor valgte jeg denne plakat, som både har den her særlige udstråling og er i nogle nuancer, som passer så fint ind i en total hvidmalet og kedelig tur fra stueetagen til første sal i mit hus. Der må altså godt være lidt at se på, som både er lækkert, hyggeligt og sådan lidt Instalikeligt. OG… ikke mindst skaber en god overgang fra det mere moderne interiør til min noget romantiske stue på første sal med lidt tungere møbler i en romantisk stil. Alt det jeg havde behov for fandt jeg i denne plakat.

Kunst Fra Galleri Nijenkamp

Jeg havde kig på nogle forskellige plakater af Sussi Trampedach fra Galleri Nijenkamp. Vandrede rundt med skærmbilleder af disse på trappen til min første sal og holdt den op for at se effekten og om jeg følte mig hjemme og på samme tid inspireret med de forskellige plakater. Jeg valgte til sidst at bestille plakaten på billedet herover. Jeg må indrømme at havde jeg ikke “luret” lidt med på Instagram hos Galleri Nijenkamp havde min væg nok stadig været bleg og uinspirerende at tage turen op ad trappen på.

Nu skal der rammes ind og bankes søm i væggen (af beton = specielsøm). Glæder mig til at vise dig resultatet. Jeg ved bare, at det kun kan blive godt.

Kærligst Kristina / Love2Live

PS: Tag et kig over på Instagram og find masser af inspiration til kunst, der tiltaler dig. HER kan du se Galleri Nijenkamp´s Instagram profil, som inspirerede mig.

PPS: Vil du have ryd op og smid ud tips ? Check mit indlæg ud HER om dette, og gør dit hjem klar til efteråret.

Du kan tilmelde dig mit nyhedsbrev herunder. I dette sender jeg nyheder, events og konkurrencer fra bloggen. Jeg lover ikke at spamme dig, det hader jeg selv.

 

One thought on “Kunst (IG) – Instalikelig & Hygge På Samme Tid

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *