Blog

Sublim Massage Hos Great Northern Spa På Fyn

14. juli 2019 MissK 0Comment

Sublim Massage For Krop & Sjæl

En sublim massage oplevelse der sendte mig på weekend på den mest fantastiske måde fik jeg forrige fredag. Det var hos Great Northern Spa på Fyn, at jeg forkælede mig selv med en af deres massagebehandlinger. Jeg valgte deres afstressende massage, som jeg følte ville være helt rigtig at gå på weekend med i krop og sjæl efter en særdeles travl uge.

Sublim Massage - Great Northern - Spa - Fyn - Fynske Influencers - Livsstil - Kristina Sindberg

Sense Selvforkælelse Med Sublim Massage

Jeg blev modtaget på fineste vis guidet igennem lige fra start til slut. I alt lige fra hvor jeg fandt omklædningsrummet, og hvordan jeg håndterede de smarte skabe, til hvor jeg mødte min behandler. Jeg klædte om helt i fred. Iført lækker badekåbe og tøfler blev jeg fulgt til loungen, hvor jeg ventede på at blive hentet af min behandler. Der gik kun et øjeblik, selvom jeg nød den smukke arkitektur og godt kunne have siddet lidt længere. Det gjorde jeg istedet efter behandlingen.

Sublim Massage - Great Northern - Spa - Fyn - Fynske Influencers - Livsstil - Kristina Sindberg

Fodbad Med Gedemælk

Jeg startede med at få et helt vidunderligt fodbad. Jeg blev spurgt, om jeg kendte til at meditere, og mange ved jo herindefra, at det er jeg ret vild med. Så indledningsvis, sad jeg blot med fødderne i det perfekt tempererede vand, og lavede nogle guidede vejrtrækningsøvelser. Det var en fantastisk måde at komme helt i ro med sig selv på.

Lidt som man ser det på film…

Sad jeg med mine fødder i den smukkeste balje af “guld”. Der blev hældt en skål med gedemælk i vandet lagt smukke rosenblade på vandet. Gedemælk er blandt andet kendt for sin fugtende og nærende virkning på huden. Mine fødder og underben blev peelet og dermed blev min hud endnu blødere.

Sublim Massage Oplevelse

Nu var det tid til selve massagen. Den var blid, og jeg var fuldstændig hensat til at være i nuet og bare give slip på al stress og jag. Jeg blev masseret med de lækreste olier. Herudover blev der både brugt hænder og specielle pensler, hvis berøringer var så fine og blide. Det var en fantastisk oplevelse, at kunne mærke sig selv via disse berøringer.

Sublim Massage - Great Northern - Spa - Fyn - Fynske Influencers - Livsstil - Kristina Sindberg

Hvad Er Spa Egentlig & Noget Om En Swaybed

Efter massagen var det tid til en tur med solopgang til solnedgang i en swaybed i 20 minutter vuggende minutter. Mange tror at spa udelukkende handler om at løsne op for ømme muskler og infiltrationer. Det som virkelig for mig er spa er netop at man føler en helsevirkning, mindre stress, mere energi, et bedre velbefindende og en bedre balance mellem krop og sjæl.

Treatment Lounge - Great Northern - Spa - Fyn - Fynske Influencers - Livsstil - Kristina Sindberg

Efter den sublime massage nød jeg at sidde helt i ro i den fine lounge med kig til grønt udenfor, og hvor jeg nød lidt frugt og vand efter den fantastiske behandling. Derefter gik jeg ind i det luksuriøse omklædningsrum, hvor der intet mangler af produkter til et bad, hårvask og cremer for at fuldende oplevelsen.

Great Northern - Spa - Golf - Fyn - Fynske Influencers - Livsstil - Kristina SindbergGreat Northern - Spa - Golf - Fyn - Fynske Influencers - Livsstil - Kristina Sindberg

Vil du have en massage, som er helt unik, kan jeg varmt anbefale Great Northern Spa i Kerteminde på Fyn. Det er min ærlige og kærlige mening (og ikke sponsoreret). Great Northern er absolut mere end golf. Næste gang drømmer jeg om at nyde et af deres spa ophold, da de også har hotel, og kunne jeg se et fantastisk menukort.

Du kan tage et kig til de mange forskellige treatments her >>>

OG… Se kropsmassager herunder den som jeg havde valgt her >>>

Jeg har skrevet nogle indlæg omkring det at lave mindfulness. Et af dem kan du læse herunder:

Ud Med Badevægten & Ind Med Det Sensuelle

Kærligst Kristina / Love2Live

Tilmeld Nyhedsbrev >>>

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *