Blog

Sådan Føler Du Dig Sexet – Elsk At Leve

10. juli 2019 MissK 0Comment

Sådan Føler Du Dig Sexet Og Fri

Sexet følelse ? Hvordan (gen)finder man lige denne ? Tag hvert øjeblik du kan og lad dig sanse dette. Ofte hjælper en lillebitte særlig ting eller oplevelse på at sætte dig ud over at være snerpet/ tillukket. Snup en tur ud i naturen med dit kamera især det indre. Klik de smukke billeder af træer der vajer i vinden, mærk varmen, kulden, hør fugle, vind, vand. Spadser der ud af og smil til dem du møder, også selvom de ikke smiler tilbage, det er deres problem.

Love2Live - Elsk at leve - sexet og fri - personlig udvikling

Indre Ro Får Dig Til At Føle Dig Fri

Ofte vil du, når du laver noget, som du virkelig nyder, og fyldes op af glæde indeni af, som her en tur ud i det blå få en indre ro. Det betyder, at du hviler i dig selv, og har mærket dig og kun dig. Det kan være hvad som helst, som du lige opnår denne indre ro af. Mærk godt efter. Spørg dig selv: Hvor oplevede jeg sidst, at jeg var opfyldt af glæde med noget jeg havde gjort kun for mig og med mig selv ? Det kan være alt muligt imellem himmel og jord.

Det der er opgaven er at finde denne ting, som netop bibringer dig følelsen af frihed i dit indre.

Nogle får det ved at vinterbade, andre ved en tur ud i det blå og andre igen får det ved at suse afsted på en motorcykel eller en telttur i det fri. Lige meget hvad det er som bibringer dig denne følelse af fuldstændig frihed, så snup den med i livet videre og udlev det, som er din friheds og indre eksplosion af velvære. På den måde får du dig selv så meget i kontrol at du rent faktisk udstråler lige nøjagtig alt det du har erhvervet dig af ro og glæde, som får dig til at løse op og opleve. at du kan overskue selv de mere udfordrende ting i livet.

…For Nogle Kan Dette Være At Føle Sig Sexet

Lever du i et parforhold ?

Lever du single ?

Lever du med en såkaldt B-ven ?

Tja… Uanset hvad, så vil der være perioder i livet, hvor sex og lidenskaben ryger fløjten, og ikke har interesse eller prioritering, og det er synd og skam. Når vi dyrker sex sker der nemlig nogle helt vidunderlige ting i kroppen og hjernen. Ikke kun den der nu og her bagefter følelse, men en mere langvarig en af slagsen. Vi har vel alle hørt det til hudløshed. Man stråler mere, og har mere energi.

Men hvad nu når man bare ikke har lyst ?

Eller lysten er der, men ingen at gøre det med ?

Eller lysten er der, men den dør  fordi parforholdet er kørt ud på et sidespor og er blevet en møg kedelig opgave i stedet for fyldt med små kys og gensidighed og indlevelse ?

Du kan eventuelt lade dig inspirere af mit indlæg:

Forresten Er Jeg Single – Ensomt Eller Privilegium >>>

Og checke dette indlæg:

Sådan kommer du i gang med kærligheden igen efter en skilsmisse >>>

Kærligst Kristina / Love2Live

Tilmeld Nyhedsbrev >>>

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *