Blog

Magasingaarden i Faaborg & Noget Om At Nyde Ferie På Fyn

16. juli 2019 MissK 0Comment

Magasingaarden i Faaborg

På Magasingaarden i Faaborg nyder vi hvert år en tradition. Det er deres stjerneskud. Ingen fornyelse her. Det er stjerneskuddet vi kommer efter. I år var det en mor datter tur. Vi startede med at køre til hyggeboden i Faaborg, som er en lille bod med planter, diverse hæklerier og genbrugsnibs. Herefter gik turen til Nab, hvor der er en skøn natur og en rigtig skøn strand. Her gik vi tur og samlede mere appetit til vores tradition med frokost på Magasingaarden.

Magasingaarden - Love2Live - Kristina Sindberg - Faaborg - Fyn - Fynske influencers - opdag Fyn

Ferie På Fyn & Magasingaarden I Faaborg

I år holder vi ferie i det hjemlige med ture rundt på Fyn. Det er helt vidunderligt både at besøge nye steder, og dem vi kender. Jeg er typen, som kan sætte mig i min bil og køre de korte ture fra Odense ud til de Fynske kyster for at gå ture ved strande og i skovene. Oftest er der altid strand eller hav i nærheden på mine ture. Jeg er vild med den virkning, som havet har på mig. Det renser tankerne, og giver mig masser af glæde og energi. Det er ren helse for sjælen og for kroppen med gåturene.

Love2Travel - Nab - Love2Live - Kristina Sindberg - Faaborg - Fyn - Fynske influencers - opdag Fyn

Opdag Fyn – Faaborg

Det er på Magasingaardens cafe´ at vi nyder stjerneskud. I år kunne vi sidde udenfor på deres hyggelige terrasse med kig til de skønne gamle bygninger i deres gård. Vi nød, at der også var jazz musik. Det gav oplevelsen lige det der ekstra. De har også hotel, som jeg har boet på for en del år siden efterhånden. Jeg husker værelset var fyldt med romantik og charme, samt til at betale.

Danske Bloggere - Love2Travel - Love2Live - Kristina Sindberg - Faaborg - Fyn - Fynske influencers - opdag Fyn

På mine ture rundt i det Fynske har jeg i år skrevet lidt forskellige indlæg her på love2live omkring disse. Blandt andet Lundeborg, Helnæs og Bogense eller rettere Gyldensteen Strand. Jeg kalder disse indlæg: “Opdag Fyn”. Jeg finder det så vidunderligt at bo på en Ø midt i vores skønne land med let til både Hovedstaden (på nær den der bro med afgift æv…) og alle de andre skønne pletter i vores land.

Ferie På Fyn…

… Kan jeg varmt anbefale. Selv når vejret er vådt og gråt, er der altid en kyst eller en by med charme og oplevelser. I Faaborg har de masser af muligheder for oplevelser at besøge. Her er både et gammelt arresthus og Øhavsmuseet, hvor de hjælper dig med ture ud i det fri (altså ikke arresthuset ;), men også masser af andre spændende muligheder. Havnen er nærmest et kapitel for sig med de mange smukke skibe, havnelivet med alle de mange lystsejlere og det fantastiske havnebad.

Vil du opdage mere Fyn ? Så tag et kig med her og læs om:

Kystlandskabet Gyldensteen Strand

Kærligst Kristina / Love2live

PS. Du kan også følge med ovre på min Instagram, hvor jeg ligger billeder op med små stjerneøjeblikke @kristinasindberg

Tilmeld Nyhedsbrev >>>

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *