Blog

Ud Med Badevægten Og Ind Med Det Sensuelle

17. april 2018 MissK 3Comment

Ud Med Badevægten

Ud med badevægten og ind med alt det der gør livet (endnu) sjovere. Det er mit motto. Her får du 3 tips til at få endnu mere af alt det hevet frem, som du er mest vild med OG som oveni får dig til at føle dig mere sensuel her i det kølige smukke forår.

Ud Med Badevægten - Kristina Sindberg - livsstil - Love2live

Ind Med Dig og Ud Med Badevægten

Først og fremmest skal du mærke efter i hver en krog af dig. Mindfulness og gåture virker rigtig fint for mig. Det kan være noget helt tredje eller fjerde, det vigtige er at du tager en beslutning om at gøre det du får energi og inspiration af. Er det længe siden, og kan du ikke huske hvad der giver energi til dig ?

  1. Skriv 3 metoder ned hvor du fik overskud og energi af disse
  2. Gør 1 eller alle 3 ting de næste dage – 1 om dagen

På den måde genfinder du, hvis du virkelig vil dette, dig selv og din energi. Det er den vi er på jagt efter. Overskuddet og ikke den evige kamp om “kiloene” i livet, det er derfor jeg skriver “ud med badevægten”. Det er så glemt at holde fast i de mere nære ting, som får os til at smile endnu mere. Der går leverpostej i den og det er synd og skam, da der er så meget i livet, som kan nydes med et lille kig på livet sammen med kæresten, single, med børnene, med venner og veninder som vi mange gange ikke får nok af. Så…

Here we go…

Jeg har oprigtigt ikke en badevægt. Da jeg havde en stod den under et skab og samlede støv, så den røg ud. Jeg synes egentlig symbolikken i dette er rigtig fin. Man kan jo godt mærke, når bukserne sidder strammere og hvad så ? Det har garanteret været en fantastisk jul, ferie eller hvad ved jeg. Så ved vi jo alle godt, at der er røget nogle kilo på. Det er dette jeg gerne vil give tips til her i indlægget, altså ikke kiloene på maven eller hvor de er, men dem som gør at vi ikke får gjort noget ved det som giver os glød og det ekstra krydderi på livet.

Når du efter dag 1, 2 eller 3 har gjort det, der for dig giver energi tager vi her næste step.

Masser Af Energi & Ud Med Badevægten

Bliv ved med at gøre de ting, som giver dig energi og udlev nu det som du føler for at gøre. Det kan for hver enkelt af os være 117 forskellige ting. Skriv 3 ting ned, som du længe har ønsket at gøre noget ved. Alt er ok. Det kan være alt muligt lige fra et pyjamas party og til at forføre kæresten vildt og til at gå til en pedicure. Det er kun dig selv, som ved hvad det er du længes efter.

Kristina Sindberg - Sådan tanker du energi - love2live - bedste tips - ud med badevægten

SO…. GO FOR IT…

Skriv dem på en post it eller lignende og hæng dem op på en tavle eller dit køleskab. Tag den ting først du brænder mest for. Er denne en stor mundfuld, så start med en du føler er lettere. Når først dette er indarbejdet i dig, dels at gøre step 1, 2 og 3 så vil det gradvist blive lettere og lettere at gøre mere af det du længes efter og sukker dybt i dit stille sind at udleve fremover.

Held og lykke til.

Psst… Vil du læse mere om emnet, så se mere på disse indlæg:

Snup En Power Pause Og Få Mere Energi

Sådan Tanker Du Energi

ALT har lavet denne artikel, som jeg finder inspirerende:

Hvad sker der i kroppen, når du mangler energi?

Kærligst Kristina / Love2Live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

3 thoughts on “Ud Med Badevægten Og Ind Med Det Sensuelle

  1. Det er helt rigtigt det sensuelle er bare super vigtigt jeg synes at min kone bliver mere og mere dejlig henes former kan tænde mig selv om vi er blevet lidt større og ældre ♥️ Bo 60 år

  2. Hej Bo. Hvor er det dejligt at høre. Og… Ja, det er noget med, at gøre de ting, som føles giver energi på den gode måde for en. Så bliver livet meget lettere også det at føle sig sensuel. Selv de små ting. Feks at stille sig med bare fødder ude i græsset og nyde bare at føle det kildrer giver en bevidsthed om egen krop, og som partneren kan mærke er til stede. Små ting, som glæder både en selv og derigennem partneren. Tusind tak fordi du læser med. Kærligst Kristina / Love2Live

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *