Blog

Store & Små Bryster – Få Dem Til At Syne Mindre Eller Større

26. december 2019 MissK 0Comment

Store & Små Bryster

Få Dem Til At Syne Uimodståelige

Store & små bryster kan du få til at virke uimodståelige med nogle enkelte retningslinjer og tips. Jeg har bladret billeder igennem den seneste tid i mine fotoalbums og tænkt tanker fra jeg var ganske ung til i dag omkring det, at jeg har store bryster. Det har faktisk altid generet mig en del. Som ganske ung blev jeg drillet med dem og det var virkelig noget, som gjorde mig ked af det. De kommer også hurtigt til at virke vulgære og samtidig er det svært at finde tøj, som passer på store bryster, og samtidig passer med at jeg har en smal talje. Omvendt ved jeg fra kvinder, som har små bryster at de ville bytte med mig, hvis det kunne lade sig gøre.

Store & Små Bryster - Tips til tøjvalg - store bryster - små bryster - livsstilsblog - kristina sindberg - love2live

Få Store Bryster Til At Syne Mindre

Rullekraver og sweatre får dine bryster og overkrop til at se endnu større ud. Det samme gør toppe, bluser og kjoler, der viser alt for meget kavalergang. Det får dine bryster til at se større ud, og det kan dermed hurtigt komme til at virke det jeg kalder vulgært.

Tips til at få bryster til at syne mindre:

Dybe V-halsudskæringer mindsker størrelsen på barmen, og forlænger linjen fra halsen rigtig fint. Blonder eller kantebånd på en tætsiddende bluse eller top understreger toppens v-hals og er med til at opdele og mindske din barm. Kjoler med dybe, runde halsudskæringer virker også rigtig godt til at minimere store bryster til visuelt at syne mindre.

Store og små Bryster - tips - Kristina Sindberg - love2live - livsstil plus 50
Her er jeg smuttet i en top med blonde.

BH Til Store Bryster & Små Bryster

Støttende bh’er eller indbyggede skåle, der løfter dine bryster væk fra taljen og tilfører længde til din overkrop, er en rigtig god ide´. Jeg har ikke så god erfaring med indbyggede skåle, men ved fra andre, at de har stor glæde af disse. Så hermed tippet givet videre.

Check disse tip til store bryster ud fra Hunkemöller >>> (OBS ikke sponsoreret – bare et ærligt og kærligt tip).

Fremhæv Dine Bryster & Snyd Dig Til en Større Barm

Har du den modsatte udfordring kommer her tips til at snyde dig til en større barm. Jeg har hørt og læst masser af triste historier om kvinder, som har været uheldige med en operation for at opnå større bryster. Prøv istedet de her tips (som dybest set er mere eller mindre det modsatte af ovennævnte tips til kvinder med en stor barm).

Med en t-shirt der har en høj halsudskæring, og hvor ærmerne er skåret væk, eller har høje bådudskæringer fremhæver du istedet dine arme og skuldre.

Toppe med halterneck eller ærmeløse toppe med detaljer foran. Du behøver nødvendigvis ikke altid en bh, så derfor er en halterneck perfekt til dig med en lille barm. Den fremhæver dine skuldre, som er en smuk erstatning for en kavalergang. Detaljer som eksempelvis et smukt florlet tørklæde eller flæser vil dækker dit bryst og tilføjer fylde.

Kjoler med en høj halsudskæring og som er en anelse gennemsigtig, kan være utrolig sexet. Hvis man kan ane dine brystvorter bliver det ikke vulgært, hvis man er så heldig at have små bryster. Bare det er diskret, så er det elegant. Kjoler med bar ryg er ligeledes utrolig elegante.

Du kan med en lille barm opnå noget helt fantastisk nemlig at kunne bruge en kjole med en dyb V- udskæring helt ned til navlen og være utrolig forførende.

De der vamsede højhalsede sweatre eller en simpel og tætsiddende bluse med rundhals og lange ærmer er også perfekte. Højhalsede bluser er virkelig smukke på kvinder med en lille barm, da den høje hals på blusen forlænger din hals. Den helt enkelte tætsiddende bluse er perfekt, da den ikke ødelægges af buler fra et stort bryst.

Har du en tendens for V- halsede bluser, så smut i en t-shirt med en høj rund halsudskæring indenunder for at opnå en visuelt større barm.

Mentale Tips Til Store & Små Bryster

Jeg har igennem livet lært at leve med mine store bryster. På et tidspunkt overvejede jeg at få dem gjort mindre. Som nævnt kender jeg mange, der haft den modsatte udfordring. Hvis du som jeg ikke er til et kirurgisk indgreb, så find din vej med enten store & små bryster til at opnå en egen anerkendelse af, at du er skabt sådan og brug tipsene herover til at støtte dig i dette.

Du kan læse mere om det dér mentale i mit indlæg:

Vær dig selv og ikke den du tror forventes >>>

Kærligst Kristina / Love2Live

Tilmeld Nyhedsbrev >>>

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *