Blog

Stjerneskibet Var Min Tur I Løvens Hule

30. januar 2020 MissK 0Comment

Stjerneskibet Var Min Tur I Løvens Hule

Stjerneskibet gav mig et go’ for mit iværksætteri. Jeg oplevede mit første møde derinde ala Løvens Hule. Jeg var velforberedt til tænderne, og kunne det, der skulle til for at gå videre med sparring om mit firma. Flere samtaler, advokat blev stillet til min hjælp og CVR nummer lavede jeg med et sug i maven og fyldt med forventninger til at tage springet ud i selvstændigheden.

Freelance marketing - Kristina Sindberg - Odense - Stjerneskibet - Løvens Hule - ks online marketing - digital marketing

Ind med Iværksætteren På Stjerneskibet & Ud Med Fast Job

Et fuldfedt job med en ditto høj løn og pension så det bimlede og bamlede, havde jeg vinket farvel til efter en stress sygemelding. I tiden med stress fik jeg mærket grundigt efter. Jeg var samtidig vild med at skrive her på bloggen, og det gik forrygende. Jeg røg ud over rampen med +40 budskaber, og I tog fantastisk imod ude i den anden ende af internettet. Der hvor jeg fandt det vildt spændende var alle de mange muligheder, der lå i at kunne skrive tekster, der gang på gang bragte mig til tops på Google og på samme tid være stærk analytisk og med lynets hast grundet min umættelige trang til at lære meget mere om SEO, Facebook og de andre sociale medier, Google ikke mindst og alt det søgemaskinerne vil have (og ikke have) var for mig en driver af de helt store.

Stjerneskibet & Iværksætteri

Freelance marketing - Kristina Sindberg - Odense - Stjerneskibet - Løvens Hule - ks online marketing - digital marketing
Foto: @stjerneskibet

Jeg tog inden min rejse startede med til Iværksætterfestival i Odense, fik krammer af Jim Lyngvild og en hyggelig snak med hans mand. Nød et fantastisk foredrag af Jim, så jeg var helt høj. Jeg fik talt med en mængde iværksættere med den der særlige ild i øjnene. Vi fik hyldet vindere af priser. Stemningen var fantastisk. Det er nu nogle år siden. Jeg startede mit cvr nummer op i maj 2018 for KS Online Marketing.

Gratis Sparring Fra Private Rådgivere Via Stjerneskibet´s Setup

Hos Stjerneskibet fik jeg som nævnt advokathjælp af Kielberg Advokater, hvilket jeg følte behov for. Der stilles 1-2 timers gratis sparring til rådighed fra en række relevante private rådgivere, når man samtidig får iværksættervejledning fra en af Stjerneskibet´s konsulenter. Det er både områder som revisorer, logistik, lager, strategi, patent og mange flere som du kan se her >>>

Freelance Marketing & Mor (af den single af slagsen)

Jeg har været igennem hele følelses apparatet. Især da jeg har en hjemmeboende søn at forsørge, sådan forstået, at jeg ikke bare kan lade ham gå for lud og koldt vand. Den ansvarsfølelse det er at være mor (og af den single af slagsen), samt at måtte bøvle med regler om supplerende dagpenge, ordretilgang der svingede og intet sikkerhedsnet udover lidt på “bogen” og ingen gæld, har gjort, at jeg i dag har lige til dagen og vejen.

MEN… Ikke mindst har jeg via Stjerneskibet…

…Fået det boost og en fantastisk støtte og skarp sparring, som jeg forestiller mig vil hjælpe både iværksættere med en ikke gennemtænkt plan til at retænke nogle ting, og sådan en som mig med en plan, som bare skulle sparkes derudaf, og som jeg også blev udfordret på i mine samtaler derinde ved Havnen i Odense, for at mærke efter, om jeg virkelig var good to go´.

Jeg skylder Stjerneskibet en kæmpe tak for, at være der i min rejse til at blive 100% selvkørende.

Freelance marketing - Kristina Sindberg - Odense - Stjerneskibet - Løvens Hule - ks online marketing - digital marketing
Her underviser jeg inde på Stjerneskibet i Odense andre iværksættere og ejere af mindre virksomheder i at lave Facebook og sociale medier for deres virksomheder.

Jeg gjorde det fra nul, zero, 0

Jeg havde ikke en eneste kunde, da jeg startede op. Det var egentlig nok temmelig iskoldt af mig. Det har jeg først senere set (og rystet på hovedet af, men det var nu nok alligevel mest mig). Mange starter op med en portefølje af kunder. Ikke hende her… Det er også præcis her, hvor jeg i dag hjælper andre.

Jeg er vild med at bryde igennem “muren”…

OG… Gør det dagligt for både iværksættere, mindre som større virksomheder, der ikke har det store setup endnu i deres marketing. Andre har et setup, men synes, der er for langt fra, at de afgiver deres ønsker (læs ordrer), til der sker noget, og jeg forstår dem så inderligt godt. Hvis jeg selv skal have lavet noget om, tilføjet et produkt og sat kampagner med nyhedsbreve, mail flows og annoncering på sociale medier og Google Ads i værk kan det altså ikke vente til i næste måned. Det er som i nu eller helst i går. Sådan skal det være, og det er her jeg arbejder bedst med mest ild i mine øjne, når jeg kan mærke denne ild hos andre.

I starten var jeg nok en anelse stemplet af, at have skrevet her på bloggen…

Om både kosmetik, mere af alt det gode i livet med kæresten, living apart together, at sætte sig selv fri, getaways og tanker om livet videre, når nu børnene ikke var børn mere etc. MEN…

Jeg satte Mig Sel Fri…

Freelance marketing - Kristina Sindberg - Odense - Stjerneskibet - Løvens Hule - ks online marketing - digital marketing

Fri til at være den jeg er med min kreative hjerne, mine feminine sider, mine meget analytiske sider, og så det der med at fighte til man bløder og alligevel fortsætte, samt ikke mindst at stoppe op og tage en tur i helikopteren for at se, om jeg stadig var og er på rette vej. Hvad er det så egentlig, at jeg laver som freelance marketing konsulent ? Tja…

 • SEO
 • Analyseværktøjer
 • Digitale mediestrategier og udførelse af disse
 • Markedsføring på sociale medier både med og uden annonceringer (Facebook, Instagram og LinkedIn)
 • Facebook Business Manager / Instagram
 • ”Google Love”
 • Google Adwords / Ads
 • Linkbuilding
 • Content / Blogindlæg
 • Opbygning og design af hjemmesider og webshops
 • Webshops & Hjemmesider ad hoc opgaver
 • Social selling
 • Nyhedsbreve, e-mail marketing kampagner med flows fra velkomst til de helt store leadgenereringskampagner
 • Billeder / og små videoer og redigering af disse

Og en hel masse mere marketing…. Her >>>

Jeg havde i 2019, inden vi ramte den første weekend i december været inviteret, OG… Havde deltaget i 5 julefrokoster for virksomheder, som jeg arbejder for med freelance marketing. Jeg er en af holdet, og det er jeg stolt over (men I behøver ikke invitere mig med til Jeres firmafester, hvis I vil arbejde sammen med mig, det var blot så rørende, at jeg må nævne det her i indlægget).

Uanset om det bliver et flop, så ved jeg, at det er en sejr at udleve min passion

Sådan skrev jeg i et blogindlæg, efter at jeg havde læst, og givet den fuld gas med bogen:

Udlev din passion på 4 uger (what´s not to like i den overskrift) af Pernille Melsted.

OG… Ja jeg har skrevet en bog (faktisk 2), og ja jeg er nu selvstændig med mit eget marketing firma. Du kan læse mit indlæg her:

Passion – Jeg Er I Gang Med At udleve Min >>>

Mød Stjerneskibet i Odense HER >>>

Løvens Hule HER >>>

Er Du Iværksætter Og Vil I Løvens Hule ?

Så prøv eventuelt Stjerneskibet i Odense eller et af de mange andre væksthuse i Danmark. De er super engagerede og ikke bange for at give dig konstruktiv feedback, hvilket jeg finder aldeles forfriskende, og ikke mindst giver det et solidt begreb om det at drive virksomhed, som du kan tage med dig i Løvens Hule, hvis du skulle ønske at prøve det af. Du kan dog ikke få dig en investor med dig fra Stjerneskibet, men for mit vedkommende var det den konstruktive sparring (også den der ikke var sjov at høre og blive udfordret med), og de værktøjer som stilles til rådighed, som var vigtigst. Dette er også, hvad jeg hører mange deltagere nævne, som et vigtigt behov i den særdeles underholdende udsendelse: “Løvens Hule”, som jeg nyder at følge med i.

Pøj pøj med at gå med din drøm.

Vil du være LinkedIn med mig ? Så finder du mig HER >>>

Kærligst Kristina / Love2Live (og KS Online Marketing)

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra Love2Live – Ingen spam, det hader jeg selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *