Blog

Vær Dig Selv – Og Ikke Den Du Tror Forventes

16. februar 2017 MissK 3Comment

Vær Dig Selv

Hvordan lykkes man lige med det der “vær dig selv” og ikke den andre tror du forventes at være ? Den sjove, den selvsikre, den tilbageholdne, den sexede, midtpunktet osv. Jeg bliver nogle gange så træt at de her “båse” eller cirkler, som er opstået og ofte kan være svære at vriste sig ud af. Forestil dig at være den der altid har styr på karrieren, børn, kærlighed og familie og venner. MEN den dag du er lidt “floffy” og viser en anden side af dig, du har haft gemt væk sker der et mindre “jordskælv” hos din omverden. Blot fordi du nu viser en anden ægte side af dig, som du har fundet igen.

Vær dig selv tips - love2live

Vær dig selv – Det er modigt

Synes jeg. At finde de værdier frem, som du måske har gemt væk, da du følte det forventedes af dig at være helt og aldeles en “slags” menneske. Det er rigtigt godt at vise man har kant, hvis eksempelvis man er den mere bløde type, der ofte bøjer af. Omvendt er det samme gældende. At lade være med at stå som den skarpe i situationer, men i stedet trække sig og lade andre få plads.

Værktøjet derhen…

I bogen: “Tag dit lys hjem” har jeg fundet virkelig stærke værktøjer til dette. Med disse har jeg udviklet noget af det, som har været gemt væk i mig. Der er altid plads til at udvikle videre. Derfor tager jeg lidt ad gangen, således jeg virkelig kan øve mig, mærke efter og få det ind i mit liv som gode karakteregenskaber, som jeg ønsker at gøre mere ved.

Du kan se mere om bogen her

Jeg kan på det varmeste anbefale dette. Det kan være hårdt arbejde, give masser af “aha” oplevelser både for dig selv og din omgangskreds. MEN… Det er det hele værd. Det føles fantastisk at tage blot de første skridt og man bliver så sulten efter mere.

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

3 thoughts on “Vær Dig Selv – Og Ikke Den Du Tror Forventes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *