Personlig Udvikling

Skænderier I Parforholdet Kan Være Sundt

27. marts 2018 MissK 0Comment

Skænderier I Parforholdet

Skænderier i parforholdet behøver ikke nødvendigvis at være forkert. Rent faktisk forelsker vi os oftest i et andet menneske, som netop har nogle sider, som man i starten af forholdet overser, imens det hele er lyserødt.

Skænderier i parforholdet

Skænderier Med Den Eneste Ene

Nogle gange kan det der med den eneste ene være helt skævt. Jeg er selv skilt og ved det. MEN når det så er sagt kan der i parforhold opstå det jeg har lært at kende som skygger. Disse skygger er ofte nogle vi har med fra barndommen eller vores yngre år. De kan være lige præcis det som gør, at vi falder for hinanden. Den ene kan komme fra et barndomshjem med tumult, alkoholmisbrug og usikkerhed på om man overhovedet kunne regne med sine forældre. Hvor den anden kan komme fra et hjem fyldt med glæde, frisind og tryghed. Der vil parret ofte have glæde af hinanden på den måde at forstå at respekten og glæden beskytter og sikrer den anden, som ikke har været vant til et familiemønster med trygge rammer og som her bibringes af partneren. Omvendt får partneren som altid har levet i tryghed nydt at kunne beskytte og på samme tid mere spræl ind i livet med den mere kaotiske og ikke altid ordholdende partner.

Skænderier Opstår Af Skyggesiderne

Der hvor skænderierne opstår er når partneren fra den tumulte opvækst opdager at kæresten har lånt penge til en bil og at dette lån er over smertegrænsen. det fremkalder et skænderi på baggrund af tanker om hvorvidt det er den eneste ene man er sammen med i sit parforhold. Nu kan han/hun jo ikke regne med den anden. Det føles som i barndommen, hvor mor eller far ikke kom hjem, og når de kom var de højrystede og påvirkede af alkohol. Det skriger inde i, da dette er så mørk en skygge og partneren som har købt bilen forstår ingenting, da det netop er for at parret skal have tryghed og glæde ved at kunne komme hurtigere til og fra job, således de i parforholdet vil kunne få mere tid sammen og bedre muligheder for at nyde let at besøge familie og venner.

Manglende Respekt Giver Skænderier

I et omvendt dilemma kan det være partneren fra de trygge rammer, som altid har skullet være præcis og ordholdende, som oplever at kæresten altid kommer for sent og oplever dette som manglende respekt for både sig selv og venner og familie. I starten er det lidt spændende og alt er lyserødt, så det overses, men i løbet af et års tid vil dette kunne vække skyggesider op, som signalerer manglende respekt og egoisme.

Skænderier i parforholdet

På Den Ene Og På Den Anden Side

Skal man så blive i dette eller løbe skrigende væk ? Det er der nok ikke andre end parret selv der kan svare på, men en ting er ret sikkert. Man forelsker sig igen i en der har sider i sig, som kaster skygger og fremkalder skænderier. Hvis man prøver at fortælle partneren, hvad det gør ved en, når disse skygger dukker op, så er man langt. Du kan læse mere om at være vred i indlægget herunder.

Vredesforedrag ? Forstår du (Heller Ikke) Altid Din Vrede ? 

Du kan også læse med her hos Pernille Melsted om kurset: Forstå Din Vrede

Kærligst Kristina / Love2Live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *