Life

Vredesforedrag ? Forstår du (Heller Ikke) Altid Din Vrede ?

27. marts 2017 MissK 1Comment

Vredesforedrag…. Ja Tak

I lørdags blev jeg så vred, at jeg gjorde noget, som jeg aldrig før har gjort. Jeg tog et glas vand, og kylede dets indhold op på vores nye vinduer i køkkenet. Nu var det nok. Edderspændt vred var jeg. Derfor glæder jeg mig til at høre Pernille Melsted´s foredrag i Odense i morgen tirsdag den 28. marts inde i Brandts på Kulturmaskinen.

Vredesforedrag - love2live - Pernille Melsted - Kristina Sindberg

 

Hvorfor og hvordan kan jeg lære at bruge min vrede konstruktivt…

Uden at gå til sådanne yderligheder. Det var jo fuldstændig irrationelt at hælde vand på et vindue (som jeg så efterfølgende kunne tørre af og pudse). Jeg blev følelsesmæssigt ramt og det fremkaldte altså denne vrede i mig. Jeg glæder mig til at høre gode tips til at håndtere vreden. Egentlig synes jeg, at jeg er rigtig god til at bruge min vrede konstruktivt som en positiv drivkraft. I lørdags blev jeg virkelig forskrækket over mig selv. Normalt reagerer jeg aldrig på sådan en måde. Det er ord, både det talte og skrevne, som virker for mig.

Vredesforedrag

Jeg købte billet til dette foredrag for lang tid siden. Jeg har før deltaget i et foredrag hos Pernille Melsted. Det bibragte mig på en yderst forståelig måde ideér til, hvad jeg kunne hive fat i og ikke mindst hvordan. Det sidste er den svære del efter min mening. Vi kan jo alle have gode ideér og intentioner om at næste gang håndterer jeg en lignende situation anderledes, men at nå derhen, hvor jeg får gjort noget aktivt ved disse er Pernille Melsted et af de eneste mennesker, der har formået at vise mig vejen til med nogle enkelte værktøjer.

Vredesforedrag - Pernille Melsted - love2live
Du kan læse mere om Pernille Melsted´s Vredesforedrag HER  (billede fra pernillemelsted.com)

Jeg glæder mig til at blive mere intim med min vrede (og altså ikke bare denne fra forleden). At bruge den på en sund måde og lære at spotte den fordi:

Vi har brug for vores vrede til at sige fra, sige nej, sætte grænser og værne om vores integritet.

OG lige præcis disse 3 ting er jeg meget nysgerrig efter at lære mere om.

Vil du med til Vredesforedrag ? Du kan læse mere HER  om foredraget og købe din billet via dette link. Hey… Tag en veninde, kollega, søster med og få rabat på Jeres billetter. Det glemte jeg… Men jeg blev ikke vred. OBS ikke sponsoreret indlæg, det er min ærlige kærlige mening.

Jeg håber inderligt vi ses i Kulturmaskinen, Andersen-lokalet, Farvergården 7, 5000 Odense C tirsdag den 28. Marts kl. 18.30 – 20.30

Jeg kan på det varmeste anbefale Pernille Melsteds bøger og foredrag. Herigennem har jeg opnået de største personlige resultater i min egen udvikling.

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

 

One thought on “Vredesforedrag ? Forstår du (Heller Ikke) Altid Din Vrede ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *