Blog

Høje Hæle Gør Noget Ved Lidenskaben

28. marts 2018 MissK 0Comment

Høje Hæle Og Masser Af Lidenskab

Høje Hæle kan noget særligt for os kvinder. De ligesom fyrer op for det feminine og lidenskaben. Jeg føler mig vildt sexet og det er ligesom at hele ens holdning undergår en forvandling når jeg hopper i et par højhælede sko, sandaler eller støvler. Det er vildt skønt at fornemme sin egen feminine side på denne måde.

Fyr Op For Dig Selv I Høje Hæle

Høje Hæle Fyrer Op For Garderoben

Hvis du har en af de der dage, hvor alt er gråt og der absolut ikke er noget tøj i klædeskabet udover et par jeans og en tilfældig bluse, som ligger og stirrer på dig, så smut i det og snup et par højhælede sko på også selvom du mest af alt har lyst til at hoppe under dynen igen og skrige tøjkrise. Du vil så snart du er kommet op på hælene føle dig sexet og din feminine side vil blomstre. Mange gange oplever jeg at på denne måde får det mine kreative sanser op i gear og dermed inspireres jeg til at gå på rov i mit klædeskab efter “skatte”, som om morgenen var helt forduftet ud af dette.

Høje Hæle
Mere Om At Fyre Op For Dig Selv ? Check dette indlæg: Fyr Op For Dig Selv – Med Masser Af Sex og Noget Rødt

Høje Hæle Giver Mere Passion For Sanser Og Sex

Jeps… Men det vidste du jo nok godt. Ellers er her bare lige en lille reminder. Når den feminine side får mere plads og din kropsholdning anderledes end i et par sneakers, så sker der altså noget med det sanselige. At føle sig mere sexet ene og alene for sin egen skyld er stort og det smitter af på omgivelserne. Du får helt sikkert flere beundrende blikke, når du smutter afsted i dine høje hæle og det styrker selvtilliden og dermed din egen bevidsthed om at du ser hammer lækker ud. Det er altså sundt for hjernen og skønt at komme hjem til kæresten, hvis du har en sådan og emme af sex. Uanset kæreste eller ej så er denne følelse med til at sætte gang i dine sanser og dermed dit indre velbefindende. Så prøv det endnu mere end du gør det i dag. Hvis du ikke er til høje hæle, så prøv dig forsigtigt frem, du behøver ikke hoppe i sådan et par røde banditter som dem på billedet herover 🙂

Femina har nogle tips til behagelige sko med høje hæle. Du kan læse det her. Det er ikke sponsoreret, bare et tip. Jeg er glad for Geox, de er virkelig som et par hjemmesko at have på.

Disse 5 skomærker laver højhælede sko, der er behagelige at gå i

Kærligst Kristina / Love2Live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *