Personlig Udvikling

Vejen Til Lyset I Livet – Sådan Finder Du Den Igen

19. februar 2018 MissK 1Comment

Vejen Til Lyset I Livet

Vejen til lyset i livet kan være svær, umulig og hård at finde. Den kan nærmest virke ikke eksisterende. MEN… Hold fast, selvom det er hårdt, det fortjener du. Husk på det når alt ser mørkest ud. Har du prøvet det der med at alt i livet bare ikke lige kører som smurt i olie ? Alt hvad der kan gå galt ja….. Det går galt, jeg hader det og er den her type, som bare stort set har styr på alting og på samme tid opfører mig ordentligt og vil alle andre det bedste. Så når man “snubler” i livet og som et ansvarligt menneske og forælder, så kan det være en barsk omgang, at alt ramler ned om ørerne. Sådan startede mit 2018 og det blev ved og ved….

vejen til lyset i livet

Sådan finder du vejen til lyset i livet

Jeg har skrevet masser af indlæg om lyset og energi og det at udvikle sig personligt. Det er min store passion at hjælpe andre med min erfaring og viden. Nu stod jeg så pludselig der i mørket og famlede løs som en vild efter lyset. Jeg brugte til sidst en helt enkel måde, som jeg altid har syntes virket, når mine børn var kede af det som små, fordi deres dag i skolen bare havde været helt til katten og intet havde været rart lige den dag. Et enkelt spørgsmål. Hvilke 3 ting kan du fortælle om har været gode i dag ? Tavshed…. tænke tænke OG der kom altid op til 3 ting eller flere frem. Den virker altså også på voksne og er ikke kun for børn og teenagere.

 

Et af mine indlæg kan du læse her – det handler om at sige NEJ –

 Sig Nej Sæt Grænser Og Få Et Bedre Liv

3 ting…

Spørg dig selv og skriv det eventuelt ned i en lille notesbog eller kalender. Hvilke 3 ting, som du lige præcis på denne dag har haft som gode ting. Det er sundt for hjernen og vender fokus fra alt det sorte, som farer om ørerne i hårde tider i livet. Jeg oplevede også at min energi blev styrket, hvilket i høj grad var tiltrængt.

vejen til lyset i livet

Prøv denne vej, selvom du er nødt til at ransage fra du stod ud af sengen i den tidlige morgenstund til du lukker dine øjne for natten. Tag dig 10 minutter og find dine 3 ting, der har givet dit liv lys denne dag. De 10 minutter vil være vejen til lyset i livet. Husk at alt lige fra at kaffen smagte dejligt i morges til at du måske fik et kig til solen, som jeg på billedet i starten af dette indlæg kan være en af de 3 ting. Det behøver ikke være noget helt unikt, det vigtigste er at det føltes positivt i dig.

Er du nysgerrig efter mere ? Jeg fandt dette indlæg af Niels Moestrup som måske også inspirerer dig – 10 af de nemmeste veje til mere glæde i dit liv 

Kærligst Kristina

One thought on “Vejen Til Lyset I Livet – Sådan Finder Du Den Igen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *