Blog

Kalk på koppen !

26. maj 2016 MissK 1Comment

Sådan fjerner du kalk fra dit porcelæn og bestik.

love2live kalk

 

Jeg bor et sted, hvor vi har meget kalk i vandet. Jeg kan ikke holde den der fornemmelse ud at røre ved kopper, glas, bestik, tallerkener etc. som dette kalk giver. Jeg har manglet mit vidundermiddel i 2 dage og nu må det hentes i dag.

Det er citronsyre.

love2live fjern kalk

Putter 1 tsk fuld i rummet med opvaskemiddel sammen med opvaskemiddel, hver gang jeg vasker i min opvaskemaskine og vups, så er kalken væk. Hvis mine glas er blevet lidt matte, så får de en tur alene med citronsyre i opvaskemaskinen. Jeg købte hos Matas, men du kan få citronsyre hos andre også.

Det har altid været underordnet, om jeg købte en dyr eller billigere opvaskemaskine, der har bare altid været denne udfordring, som jeg her giver mit tip videre til, hvordan jeg får løst.

Du kan tjekke hårdheden af dit drikkevand ved hjælp af hårdhedskortet HER

Jeg håber du kan bruge mit lille husholdningstip, hvis du også bor et sted med meget kalk i vandet eller blot indimellem synes dine glas skal skinne lidt ekstra.

PS: Min erfaring er at hvis jeg køber det dyreste opvaskemiddel hjælper dette ikke, tværtimod… Det er de billige tabs fra bla. Coop, der gør det bedst her i “Kalk-City”

Har du gode tips mod kalk på service, fliser og lignende må du endelig skrive, da jeg meget gerne vil høre om der er andre gode måder at bekæmpe dette med. Altid dejligt at dele gode idéer. Glæder mig til at høre om dine vidundertips.

Kærligst Kristina / love2live

Links:   Citronsyre        Opvaskemaskine

One thought on “Kalk på koppen !

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *