Blog

Sådan pakker du en kuffert med din teenager

23. maj 2016 MissK 0Comment

Hvad vil en teenager have med på ferie sydpå? Her er min søns 5 must have´s i kufferten.

 

Så går turen sydpå…. Dog kun for min 13 årige teenager. Kufferten er snart pakket og klar, nye shorts, nyt alt muligt. Det er utroligt så hurtigt de teenagere vokser i 13-14 års alderen.
De 5 vigtigste ting for ham:
  • Pas
  • Shorts
  • Ipad og Iphone
  • Badebukser
  • Hvid langærmet t-shirt
Han valgte nogle super smarte shorts, da vi var ude og handle forleden. Et par “slidte” jeans shorts fra Hound og nogle chino-shorts i sandfarvet. Der er den obligatoriske hvide langærmede t-shirt med ligeledes fra Hound, så på trods af solcreme med faktor 30 kan han smutte i den, når solens stråler bliver for brændende eller hvis skaden sker. Den er bare et must i kufferten for min teenager på snart 14 år.
Herudover er det Tommy Hilfiger og Ralph Lauren der lige nu er det, han smutter i. Adidas sko og Nike sko sidder skiftevis på fødderne af den unge mand, og til træning kun Adidas træningssæt.
Teenager Kuffert de 5 vigtigste ting love2live.dk
Passet er jeg blevet spurgt om sådan rundt regnet 100 gange, om det er udløbet, så nu er fokus efter at dette er sikret rettet mod hans iPad mini og diverse tilbehør til denne.
Lektier er lavet, resten skal han klare på ferien og træningsprogrammet er klar, så fodboldbenene ikke går ned de næste 7 dage. Løbeture, intervaltræning, og fysiske øvelser. Er lidt sej ham den snart 14 årige.
Teenager love2live.dk
Jeg må ærligt indrømme, at jeg ikke bifalder at han rejser i skoletiden, det er en af de udfordringer, som kan komme, hvis vi har skilsmissebørn og ikke er helt enige om dette. Han har været temmelig udfordrende den sidste uges tid ham sønnike, fordi han nærmest er “mini-rainman” og bare skal have styr på lektier, træning, fodboldkampe, placering af hans hold og alt det der optager ham og han brænder for. Da han selv var i syv sind om at rejse i skoletiden, synes jeg det var vanskeligt, men nu drager han afsted og jeg håber han får en god, spændende og tryg rejse til de Kanariske Øer. Han er altid en fornøjelse at rejse med og levende interesseret og spørgende især omkring biologi og historie. Jeg må hellere hen og finde “Turen går til”, så kan han få denne med på sin iPhone og jeg kan læse med fra de danske himmelstrøg imens, da han netop har hentet Skype til mig, så han kan skrive og ringe hjem til mig i den næste uges tid.
Tenerife love2live.dk
For os forældre, der er skilt og ikke er sikre på om den anden forælder har en rejseforsikring, vil din rejseforsikring som oftest dække, selvom dit barn ikke rejser med dig, såfremt der skulle være behov, men check for en sikkerheds skyld hellere med dit selskab inden du sender dine børn afsted. Jeg ved at min søn er i gode hænder via vores forsikring. Du kan læse mere om det blå sygesikringskort og hvorfor det er vigtigt at have en rejseforsikring her:

Du er velkommen til at følge mig eller kommentere. For at kommentere kan du klikke på skriv kommentar.

Kærligt Kristina / love2live.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *