Inviteret / Reklame

Afkalkning Af Nespresso Maskine Video Guide

26. september 2018 MissK 0Comment

Afkalkning Af Nespresso Maskine

Afkalkning af min Nespresso maskine kræver altid en del søgen på nettet efter en video,  som jeg kan bruge som min guide. Jeg glemmer altid hvilke knapper der er til hvad i denne proces, og hvornår de skal trykkes på. Så…. Nu har jeg selv lavet en video guide, som jeg håber du også vil kunne få glæde af.

Afkalkning - Nespresso Maskine - Real Coffee - Dansk video guide til afkalkning - Love2Live

Afkalkning Af Nespresso Maskine Video

Her hvor jeg bor i Danmark, er der meget kalk i vandet. Det er vildt irriterende. Maskinen støjer, tuden drypper og kaffen smager bare meget bedre, fordi jeg får det optimale ud af mine Nespresso kapsler.

Her får du min video guide, som nemt viser step by step, hvordan kalken fjernes i en Nespresso Maskine.

Her under videoen har jeg indsat “how to do” med punkter, hvis du mere er til dette, når der skal gang i afkalkning af din Nespresso Maskine. Det er let og kaffen bliver bare det bedre. Jeg køber min afkalkning til Nespresso, hos Real Coffee – Du finder den HER >>

 

Afkalkning Step By Step

  • Bland 350 ml vand og 125 ml afkalkning
  • Hold begge knapper inde i 3 sekunder
  • Lyset blinker nu hurtigt i begge knapper og programmet er aktiveret
  • Tryk på lungoknappen for at køre blandingen igennem
  • Hæld blandingen tilbage i vandtanken
  • Tryk på lungoknappen og kør blandingen igennem igen
  • Tip: Hav altid et ekstra krus / glas klar til at skifte ind, da blandingen er større end hvad der kan være i et almindeligt krus (som kan være under “tuden” – Der har jeg nogle gange fået lidt travlt :))
  • Fyld vandtanken med 500 ml rent vand og tryk på lungoknappen
  • Hold begge knapper inde i 3 sekunder for at afslutte programmet

Døjer du også med “Kalk På Koppen” ? Så har jeg løsningen til dig i mit indlæg Kalk På Koppen

Jeg håber du vil få glæde af denne lille guide, nu vil jeg smutte ud og lave mig en kop kaffe 🙂

Kærligst Kristina / Love2Live

PS: Sidste nyt om livsstil, parforhold, skønhed og events med KLUB Q ? Dem tilmelder du dig lige her >>>

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *