Blog

Hvordan nøjes jeg med 1 par (nye) sandaler ?

26. maj 2016 MissK 0Comment

Her er 3 par smukke sandaler jeg måtte have, se hvorfor tog jeg en beslutning om at nøjes med 1 par.

 

I dag har jeg været ude og lede efter sandaler….. Jeg fandt mange, så det blev begrænsningens kunst og pasformen, der nu får mig til at skrive om dette.

Sandaler love2live

Sandaler

 

Hvorfor er det lige vi piger hopper i de mest umulige sko, sandaler og støvler. Det er klart: Vi vil være skønnere, højere, lavere, mere chikke, mere smukke, føle os mere feminine, mere attråværdige og så giver det bare noget selvtillid og en rettere ryg, når det behov vi føler for er dækket.

I de her “køb og smid væk” tider kom jeg i al min iver i den anden skoforretning jeg besøgte til at tænke på et indlæg af Pernille Aalund, jeg netop har læst omkring at være mere nøjsom. Du kan læse hele Pernille´s indlæg her:

Så opstod der en kamp i mig

Skulle jeg købe de 3 par jeg blev mest vild med eller blot det ene, idet jeg rent faktisk har 2 par, der ligner de andre til forveksling ovenikøbet i samme farvenuancer. Skulle jeg være nøjsom eller gå efter det jeg for nylig er blevet opmærksom på at “tage mere hjem af” nemlig lækre ting, som jeg kan nyde som et barn, der pynter sig, og på ingen måde tænker over, hvad mon andre nu siger og for mig som voksen kvinde bare nyde at være kvinde og at kunne hive den dør op i mit slot, der er fyldt med skønhed og pling pling. Jeg har tidligere skrevet om dette i et indlæg om et foredrag jeg har været til om skyggearbejde. Du kan læse det her:

Nu er jeg hjemme og endte med at beslutte mig for at jeg både ville have skønhed og være nøjsom, så har besluttet mig for et par sandaler fra Billi Bi, der føltes helt rigtige i pasformen, de sidder som et par “hjemmesko” på mine fødder og jeg er glad for samtidig at have været nøjsom. Jeg ved at de 2 andre par blot havde skubbet dem jeg har i forvejen væk og dermed at 2 par sandaler, som er fuldstændig tip top blot havde stået og samlet støv indtil de var røget ud.

Jeg vil med det her blot appellere til, at I også husker at gøre det, som føles rigtigst for Jer.

Mine nye sandaler fra Billi Bi love2live.dk
Mine nye sandaler fra Billi Bi love2live.dk

Husk at være kvinde og nyd det og husk også “de gamle sandaler”, det er ikke helt sikkert at de er helt “døde” :-).

 

Kærligst Kristina / love2live

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *