Blog

Opskrifter og Tips Til Hyldeblomstsaft Der Smager Skønt

9. juni 2020 MissK 0Comment

Opskrifter & Tips Til Hyldeblomstsaft

Opskrifter til hyldeblomstsaft får du her. Årstiden siger hyldeblomst nu og det gode er at den skønne saft kan holde sig længe, så vi kan nyde godt af den længe. Jeg er vild med at slubre hyldeblomstens saft i mig. På de varme sommerdage og fandt jeg ud af sidste år som et ekstra pift i en gin & tonic.

opskrifter - hyldeblomst - saft - hyldeblomstsaft - livsstil - love2live - kristina sindberg - influencer

Haps Haps Haps – Nu Skal Vi Ha´ Saft (Opskrifter)

Her får du lidt opskrifter, som jeg benytter. Den ene er den “ægte” af mine opskrifter og den anden i dette indlæg er hvor den får et pift med citrus, så den er perfekt i en G & T.

Du kan læse med her:

Hyldeblomstsaft – Med Et Twist Af Citron – Perfekt Til En G&T

Velkomstdrink Med Hyldeblomst – En Af Mine Mest Populære Opskrifter

Gør som titusindvis af andre og lav min bowle med den skønne velkomstdrink med hyldeblomstsaft. Ja, den er vildt populær og smager altså også bare skønt. Til studenterfester, veninde komsammen eller familiefester og andre anledninger er den bare et hit herhjemme.

Du finder opskriften til velkomstdrinken HER >>>

opskrifter - hyldeblomst - saft - hyldeblomstsaft - livsstil - love2live - kristina sindberg - influencer

 

Se et spændende skriv fra Søbogaard om hyldeblomst her >>>

Herunder lidt nice to know om almindelig hyld:

opskrifter - hyldeblomst - saft - hyldeblomstsaft - livsstil - love2live - kristina sindberg - influencer

Almindelig hyld (Sambucus nigra) er en busk eller et op til 8 meter højt træ, der i Danmark vokser i hegn, skov og krat. Alm. hyld er et lille, løvfældende træ eller en stor busk. Væksten er kuplet med oprette hovedgrene og overhængende sidegrene. Bladene er uligefinnede med ovale småblade, der har savtakket rand. Oversiden er mørkegrøn, mens undersiden er lysegrøn. Alm. hyld blomstrer i juni-juli, og blomsterne sidder samlet i flade halvskærme. De er små og flødehvide. Duften er sødt krydret. Frugterne er sorte stenfrugter (“bær”). Frøene spirer ukrudtsagtigt villigt. Almindelig hyld optræder i skovbryn og ved huse i Europa og Asien, hvor der er mineralrig og fugtig jord. Muligvis er planten indført til Danmark i oldtiden, hvor den nu er almindelig i det meste af landet i hegn, skov og krat. Hylden er hurtigtvoksende, skyggetålende og tåler frost og salt samt en del vind. Den gror bedst på frodig, evt. noget fugtig jord.

Kærligst Kristina / Love2Live

Tilmeld Nyhedsbrev >>>

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *