Blog

Velkomstdrink Med Hyldeblomst – Let At Lave Og Smager Skønt

21. januar 2017 MissK 2Comment

Velkomstdrink Med Hyldeblomst

Her får du en af mine favorit velkomstdrinks. Den er med hyldeblomst, og smager skønt, og så er den super let at lave. Du kan både bruge den en sommerdag og en vinterdag. Til veninde komsammen, venner og familie samt brugte jeg den til en glad flok studenter, der nød at drikke lidt andet end øl på deres tur rundt i lastbilen.

Velkomstdrink med hyldeblomst - love2liveOpskrift på velkomstdrink:

  • 1 dl Vodka
  • 2 dl hvidvin (gerne halvtør)
  • 4dl ufortyndet hyldeblomstsaft
  • 8 dl danskvand
  • lime og isterninger

Tag en bowle og skær dine limefrugter ud i skiver og læg dem i bowlen. Fyld herefter op med ingredienserne. Du kan også bruge jordbær til at pynte med i bowlen, det er kun fantasien, der sætter grænser her. Jeg bruger mere jordbær om sommeren, hvor denne velkomstdrink også altid er frisk. Jeg bruger danskvand med citrus, så min velkomstdrink ikke bliver alt for sød. Server med snacks. Jeg fandt disse Hand Cooked Parsnip Crisps hos Lidl, som smager umanerligt godt. Lidt ala forfinede flæskesvær uden alt det fede i smagen.

Velkomstdring og snacks på love2live

Rigtig god fornøjelse. Jeg håber I får en festlig aften med denne synes jeg skønne velkomstdrink med hyldeblomstsaft.

Vil du have opskriften på selv at lave din hyldeblomstsaft, så får du den i mit indlæg om dette lige HER >>>

Hyldeblomstsaft – Med Et Twist Af Citron

Psst… Her får du lige tips til flere drinksopskrifter til senere på aftenen, så har du dem her, hvis I får lyst at give den som bartendere ala Tom Cruise efter middagen.

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv. 

2 thoughts on “Velkomstdrink Med Hyldeblomst – Let At Lave Og Smager Skønt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *