Mad & Drikke

Hyldeblomstsaft – Med Et Twist Af Citron – Perfect Til En G&T

25. juni 2019 MissK 2Comment

Hyldeblomstsaft – Med Et Twist Af Citron

Hyldeblomstsaft er virkelig en af mine favoritter. Det smager så mildt og fint. I denne opskrift fyrede jeg (ubevidst op for citron), og det er nu blevet til en helt anden type af hyldeblomstsaft, som istedet er perfekt til at give et twist til en gin tonic.

Hyldeblomstsaft - Love2Live - let opskrift - Kristina Sindberg

I denne opskrift (som jeg ikke fulgte slavisk) fik min hyldeblomstsaft et virkelig pift af citron, idet jeg både rev skrællen af 3 økologiske citroner, og brugte skiver af dem, samt saften fra endestykkerne. Hvis du vil have den mere milde fine smag, så følg opskriften som den er skrevet.

Perfekt Hyldeblomstsaft Til En Varm Sommerdag

Det der ekstra twist af citron er perfekt med danskvand og isterninger til en varm sommerdag. Det er virkelig forfriskende og læskende. Saften er også perfekt til at lave isterninger af, som kan bruges i en kande vand. Det giver en superlækker smag.

Den Smager Perfekt I En Gin & Tonic…

Ja, det var noget af det første, som slog mig, da jeg havde fyret op for citronsmagen i min hyldeblomstsaft. Nu har jeg den perfekte hjemmelavede smag af hyldeblomst og citron, som virkelig giver en lækker smag til en gin og tonic. Vælg din tonic uden smag og brug eventuelt også isterningerne i denne, som du har lavet af saften.

Hyldeblomstsaft - Love2Live - Kristina Sindberg - gin og tonicHyldeblomstsaft - Love2Live - let opskrift - Citron - gin tonic - Kristina Sindberg

Herover step by step…

Efter at have samlet en masse af de smukke skærme.

Først koges vand og ingredienser i gryde (jeg kogte citronerne med), og til sidst hældes blandingen over skærmene. Da saften havde trukket 4 dage i køleskab, siede jeg den igennem et klæde, og hældte den derefter på flasker. Det er vidunderligt at tage sig tid til at lave sådanne ting, som virkelig trækker tempoet ud, og nærmest er en hel terapi for sjælen. Sådan oplever jeg dette, når jeg laver forskellige ting i køkkenet, hvor det er helt fra bunden og sådan lidt ala, hvordan farmor gjorde det <3

Når tiden er til dette (cirka slut august start september) så prøv min lette opskrift på æblegele af paradisæbler >>>

Hyldeblomstsaft - Love2Live - let opskrift - Citron - gin tonic - Kristina Sindberg

Du kan også snuppe min vildt populære opskrift på en velkomstdrink med vodka og hyldeblomst HER >>>

Ovre på Valdemarsro finde du opskriften på hyldeblomstsaften >>>

Kærligst Kristina / Love2Live

Tilmeld Nyhedsbrev >>>

2 thoughts on “Hyldeblomstsaft – Med Et Twist Af Citron – Perfect Til En G&T

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *