Blog

One, Two, Three… FUR – Sæt Prikken Over Iét Med En Pels

9. februar 2017 MissK 4Comment

One, Two, Three… Fur

Sæt Prikken over Iét med en pels. Her får du masser af gode grunde til at finde dig en pels, som varmer i denne kolde tid og samtidig kan fås med masser af rabat, netop grundet årstiden og at butikkerne har travlt med at få forårsvarer ind og vintervarer ud. Tjek ud her…

Pels - love2livePels som jakke eller frakke ?

Jeg er vild med min pelsfrakke, som går til lige knæene. Den varmer herligt og jeg bruger den både til hverdag og fest. Jeg er ikke enig i at sådan en pels bare skal hænge i skabet til fint brug. For så får man den jo aldrig brugt… Eller næsten aldrig og når en pels så varmer så skønt, hvorfor så ikke forkæle sig med et stykke overtøj der holder i årevis ?

Pels kan du få til suverænt gode priser nu

Jeg smuttede ind til Madam Rosendahl og kiggede på pelse (OBS Ikke sponsoreret). Det er bidende koldt stadig, og jeg har lyst til at få mig en pels, som jeg kan skifte med i en lidt anden farve end den brune jeg har. Det skulle også være en jakke, havde jeg sat mig i hovedet. Så denne skønhed fra Saga Fox er altså bare så fin som bud på min nye vinterjakke.

Pels - love2live
Pels med 20% rabat fra Saga Fox, Taske fra Marc Jacobs og så et par fede solbriller fra Gucci. Alt fundet hos Madam Rosendahl i Odense.

Madam Rosendahl 2Hand Også Med Pelse

Så selvom det kan være en større udskrivning at købe en pels, så fandt jeg altså en herinde, som var til en virkelig god pris 3.000 kr. for en Saga Fox og så er der 20% rabat lige nu YEAH…..

Pels - love2live
Masser af udvalg. Her billede fra den lyse afdeling. Der er både sorte, brune og alskens valgmuligheder her. OG man får den sødeste betjening og rådgivning.

Så go for it… Det varmer dejligt i en kold tid og sætter prikken over Iét med en pels. Både til fest udover en smuk kjole eller til et par jeans eller andet mere “hverdagsagtigt” tøj. Det kan jeg på det varmeste anbefale.

Vil du vide mere om Madam Rosendahl ? Så check dette indlæg:

Madam Rosendahl Frister Mig Og Noget Om Hotte Kys Der Fyrer Op

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

4 thoughts on “One, Two, Three… FUR – Sæt Prikken Over Iét Med En Pels

  1. Great post and what an amazing store. You were right on your reply to me on Instagram, I would love it there !!! So did you pick out a nice new fur to buy ???

      1. My pleasure Kristina. I had a look at some of your other posts too and commented, I hope you don’t mind ? I love the sweater with the mink fur, so nice btw. You have an amazing wardrobe and I would love to go shopping with you 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *