Blog

Madam Rosendahl Frister Mig Og Noget Om Hotte Kys Der Fyrer Op

26. januar 2017 MissK 4Comment

Madam Rosendahl Frister Mig

Nu har jeg handlet hos Madam Rosendahl en del gange efterhånden. Derfor er jeg simpelthen nødt til at fortælle om denne skønne forretning. Madam Rosendahl sælger nyt og lettere brugt tøj indenfor de største og lækreste brands i modeverdenen.

2hand fra de ypperste brands hos Madame Rosendahl…

Her er masser af tøj, sko og accessories. Det er både helt nye varer og let brugte ting, som nogle har fortrudt købet af eller måske bare har haft på enkelte gange, som de lader Madam Rosendahl sælge for sig. Det er altså bare skønt, at kunne hoppe i et par splitnye Burberry støvletter, som aldrig har været brugt, og at kunne købe dem til et minimum af, hvad de ellers koster.

Madam Rosendahl og love2live
De lækreste støvletter fra Burberry, en lille ruskindsvest fra Valentino og nederdelen er fra Isabel Marant.
Madam Rosendahl har rent faktisk reddet mig et par gange, hvor jeg har været i tøj og skokrise. OG… Det siger ikke så lidt, at kunne mestre denne opgave.

Jeg er vild med at komme her. Det føles skønt at lade sig inspirere eller redde. Betjeningen er eminent og dybt indlevende. Her er en atmosfære, som oser af passion, og da jeg forleden var forbi gik jeg helt amok i prøverummet. Der er kommet masser af nye varer, så nu kan foråret bare komme an.

love2live.dk og Madame Rosendahl
De lækreste sko fra Madam Rosendahl.

Kys der fyrer op

Hvad er det så for noget ? Kys fyrer da op Jeps… Men vidste du, at ved at kysse din partner dybt og varmt hver aften, når i har lagt Jer i dynerne opstår der en kemi Jer imellem, som giver et kick til lysten? OG ikke fordi I skal tælle, men det skal mindst være 2 af disse lidenskabelige kys, men mon ikke det ene tager det andet. Ellers er tippet her givet videre. OG HEY det virker…

Du finder Madam Rosendahl HER og på adressen: Sankt Gertruds Stræde 6, 5000 Odense C DK. Jeg kan på det varmeste anbefale forretningen, som er en af mine absolut favoritter i Odense.

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

4 thoughts on “Madam Rosendahl Frister Mig Og Noget Om Hotte Kys Der Fyrer Op

  1. Love the sweater Kristina, it looks so soft and cozy. It is mink fur I presume ? You always look so classy and have an amazing wardrobe 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *