Blog

Chokolade Kickstarter Sexlysten – Find Din Indre Diva Frem

7. februar 2017 MissK 0Comment

Chokolade, Sexlyst Og Den Indre Diva

Chokolade er altså bare en virkelig god ven. Jeg er vild med chokolade, og så er det jo ret heldigt, at den fyrer op for sexlysten udover en masse andre fantastiske egenskaber. Her får du tips til at finde din indre diva frem.

chokolade - sexlyst love2liveChokolade fyrer op….

For sexlysten, men har masser af andre fantastiske egenskaber. Her går jeg lige på med den om sexlyst. Der er tider i livet, hvor denne kan gemme sig lidt og ligesom bjørnen simpelthen snuppe en ordentlig lur. Sikkert godt for bjørnen, og ligeså da også for os mennesker meeen… En hel vinter NEJ TAK!

chokolade - sexlyst love2live
Sko: Sindy, Jakke: Isabel Marant, nederdel kan jeg ikke huske… Alt dog fundet hos Madam Rosendahl i Odense DK.

Diva fornemmelser

Er jeg vild med, og dem får jeg altså blandt andet fra chokolade. Ovre hos Caroline Fibæk kan du hente masser af lækre chokolade opskrifter, som kan give lige præcis det kick, som giver dig endnu mere lyst. Check lige denne Æble Brownie med Valnødder  ud. Du kan også lave din egen blanding af den lækreste hele chokoladebønner og servere i en skål, som du kan nippe af. Du finder dem HER

Varm Chokolade

chokolade - sexlyst love2live

Yeah… I denne kolde tid. Så fyr op for sexlysten med en kop lækker varm chokolade foran brændeovnen eller med et varmt tæppe om dig, så er du godt på vej ind i varmen (af en anden slags også) skulle jeg mene. Tag opskriften på Instant varm kakao HER

chokolade - sexlyst love2live

 

Rigtig god fornøjelse i denne kolde tid. Tænk at i helt gamle dage var der ikke tv og lignende, så der brugte man altså meget mere tid tæt sammen. Der var flere børn sjovt nok… Så hold hinanden varme derude og sluk ned for tv, telefon og andre devices og fyr op for hinanden.

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *