Blog

Ny Event Med Love2Live – Madam Rosendahl & Cafe´ Skt. Gertrud

10. februar 2017 MissK 0Comment

Ny Event: Madam Rosendahl & Cafe´ Skt. Gertrud

Så er det tid for en ny event med Love2Live´s netværks(Hygge)gruppe at ses til en ny event. Denne gang har jeg fået en aftale i hus med Madam Rosendahl, som sælger det lækreste tøj, tasker, accessories og meget mere fra de helt store og kendte designere. Hendes forretning er baseret på 2Hand, så I vil opleve både helt nye varer, og varer der er brugt lidt til forrygende gode priser. Hun sælger varerne videre for andre kvinder, som typisk har fortrudt eller fejlkøbt.

KLUB Q Ny Event - love2live

Vi mødes til den ny event:

Torsdag den 9. Marts KL. 19.00 – 21.00 

Hos Madam Rosendahl, Sankt Gertruds Stræde 5, 5000 Odense C og går efterfølgende på Cafe´ Skt. Gertrud, som ligger 2 minutters gang herfra.

Det er gratis at deltage. Du skal blot sende en mail til:

blogger@love2live.dk

med dit navn og hvor mange du ønsker at bestille billet til senest den 28. februar.

Der vil være bobler undervejs hos Madam Rosendahl, imens vi prøver, oser, shopper, snakker og får gode tips. Efterfølgende går turen over på Cafe´ Skt. Gertrud til hygge og cocktails. Hvis du køber for 500 kr. eller mere hos Madam Rosendahl denne aften, får du en gratis cocktail på Cafe´ Skt. Gertrud samme aften.

Ny Event - love2live.dk - Cafe´ Skt. Gertrud - madam Rosendahl

Praktiske oplysninger:

  • Der er 10 pladser, og det er kun for KLUB Q, da Madam Rosendahl ønsker at kunne rådgive og give os en rigtig god oplevelse.
  • Tilmelding er bindende grundet de få pladser, og det er først til mølle princippet.
  • Så skynd dig at melde ind om du kan deltage på min mail: blogger@love2live.dk
  • Er du ikke allerede medlem af KLUB Q, så bliver du dette gratis og uforpligtende ved at tilmelde dig denne aften, og accepterer samtidig at modtage mine nyhedsbreve.

Herunder lidt inspiration som jeg fandt i forbindelse med, at jeg lavede denne ny event i Odense for min blogs netværkshyggegruppe KLUB Q

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg glæder mig til en dejlig aften i Jeres selskab.

 

Links: Madam Rosendahl   Cafe´ Skt. Gertrud 

Madam Rosendahl Facebook

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *