Blog

Nye Planter DIY – Tag Tippet Og Spar Penge

24. januar 2017 MissK 1Comment

Nye Planter (Næsten) Gratis

Nye planter som jeg selv laver er en fornøjelse at skifte de gamle ud med. Det er virkelig let, og kræver blot lysten, lidt pottemuld, vand og lidt tålmodighed. OG Hey… Jeg er den utålmodige type, men lige her kan jeg se frugten af denne dagligt, så det passer mig perfekt.

Step 1 til nye planter

Klip i de gamle. Jeps… Du klipper nogle stykker af, og sætter disse i vand. Her er det tålmodigheden kommer ind i billedet. Der skal nemlig ventes til der er slået rødder. Det tager 2 – 3 uger. Jeg sæter gerne glassene med mine skud, så jeg ikke kan se dem, men sørger dog for friskt vand og at kigge til dem. Her er det faktisk sjovt, idet de små nye rødder kommer ret hurtigt.

Lidt pottemuld og så er der friske nye planter

På med havehandskerne og så er du klar til at potte dine stiklinger. Jeg startede, som I kan se på billedet herunder med en lidt mindre skjuler, og har nu, da stiklingernes “mødre” ikke kan mere, sat dem over i deres skjulere.

Nye planter - diy - love2live
Nye planter er klar til vindueskarmen.

 

Nye planter - diy - love2live

 

 

 

 

 

 

Så har du bare en anelse grønne fingre, er dette en rigtig fin måde at forny dine planter på. Det er både sjovt, og giver en vis tilfredshed og på samme tid en fin måde at få friskt grønt i vindueskarmen på en billig måde. Det er min voksblomst Hoya, som jeg gør dette med. Den er virkelig hårdfør, og det er en fordel i min vindueskarm mod syd. Du kan læse om den her:

Voksblomst – Hoya

Har du plantetips ? Del dem gene med mig i kommentarfeltet, og hvis du kunne bruge indlægget, så er du velkommen til at dele det.

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.


One thought on “Nye Planter DIY – Tag Tippet Og Spar Penge

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *