Blog

Vidste Du Forresten At #5 At Ene Er Du Alene – Sammen Er Vi Stærke

23. januar 2017 MissK 0Comment

Ene Er Du Alene Eller ???

Ene er du alene, sammen er vi stærke skriver Helen Schulze. Det har hun efter min mening fuldstændig ret i. Dog kan man ene mand / kvinde dog udrette ikke så lidt.

Ene er du alene – Sammen er vi stærke

Forleden var jeg til et foredrag, hvor jeg hørte en dreng fortælle hvad en kvinde kan udrette alene. Foredraget handlede om ligestilling. Det var ganske tydeligt at denne dreng, som tilfældigvis er min søn, er vokset op med en mor, som er vant til både at gøre “mandeting” og “kvindeting” i og udenfor hjemmet. Jeg har været alene med ham i mange år, og han er vokset op i sådan en oplevelse af kvinder / mænd. Så frejdigt fortæller han om at i vores tid slår kvinder græsset, klipper hæk, kører bilen på værksted og andet, der får mange smil frem. Det er vist ikke normen, og så alligevel. Vi er jo mange, der lever, eller har levet alene og klaret ALT.

Sammen er vi stærke

Tja… Er vi nu stærke i vores parforhold f.eks. ? Det er vist først, for mange mennesker man ved dette, når man har prøvet det her med:

“ene er du alene”

Her kan styrken fra mange års liv som enlig netop mærkes, om det kan gå op i en højere enhed. Mange er blevet så selvstændige og vant til at klare ærterne selv, at det rent faktisk er noget af en bedrift igen at leve sammen. Når dette lykkes, hører jeg mange fortælle om en styrke og nogle følelser, som de aldrig har mærket før. Det er smukt, og kræver hårdt arbejde og masser af fælles værdier og holdninger, men så er det ubetinget den smukkeste kærlighed at opleve.

Så tøv ikke…

Med at give slip og give dig hen til en ny partner, når det føles rigtigt. Sammen er vi stærkere, og udover at der nu er 2 til at slå græs og stryge tøjet, så er styrken i at gøre, opleve og udrette ting sammen en ubeskrivelig glæde i livet videre.

Se flere citater af Helen Schulze her

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *