Blog

Kinderæg For Kvinder Og En Workshop I Nyhedsbrevet

24. januar 2017 MissK 0Comment

Tips Til Skønhed & Personlig Udvikling

Glædelig Januars Dag.

Grå tider, tør hud og “Nede Mette” på energi ? Det er ikke usædvanligt, nærmere ganske normalt. Jeg hører og ser fra så mange i øjeblikket, at der higes efter sol og lyset alle steder.

Lige præcis lyset er noget som udover dets positive indflydelse på energi og meget andet gør noget særligt for mig.

Derfor skrev jeg i forrige nyhedsbrev om en workshop, som jeg har gået og “plaget” en af de mest hjertevarme personer, som jeg har mødt om. Personlig udvikling og vejen hen til at få mere af alt det i livet, som du har gemt eller glemt. Det er Ann Asmussen, som afholder denne workshop. Hun har nu oprettet en tilmeldingsside med informationer og priser. Vil du med ? eller høre yderligere ?

Forårs Workshoppen starter mandag den 27. Februar 2017 

Besøg Ann og læs mere her

Kinderæg For Kvinder

I sidste måned opdagede jeg dette “Kinderæg”. Det feder ikke, og er fyldt med skønhedsprodukter til en favorabel pris. Jeg vil gerne dele denne lækre månedlige selvforkælelse med dig. Du kan læse om denne mulighed og herudover få 50 % rabat på dit første “Kinderæg” HER– Jeg fik lækre ting, som var både til hår, negle, ansigt, krop og lige til årstiden for min hud. Du skriver selv ind hvilke behov, du har, og jeg synes det er en skøn måde at få prøvet lidt nyt af og at produkterne på samme tid giver min hud det, som den har brug for i denne tid. Man kan prøve en enkelt gang og bare melde fra igen, lige nu er mit næste forkælelses skønheds “ÆG” på vej…

OG jeg glæder mig…

Synes lige jeg ville dele dette med Jer. Det var nyt for mig, og jeg opdagede det ved en tilfældighed. SÅ… Hermed tippet givet videre.
Rigtig glædelig januardag.

Kærligst Kristina / love2live

Vil du også have nyhedsbrevet fra Love2Live ?

Tilmeld dig herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *