Blog

Januar Favoritter Og Nye (På)Hit Til Februar

30. januar 2017 MissK 0Comment

Januar Favoritter På Love2Live

Sidste uge i januar og godt på vej til lysere (års)-tider. Her får I mine januar favoritter, som sagtens kan bruges hele året rundt. Her er alt lige fra en øjencreme, som jeg er totalt afhængig af til en forårsworkshop og noget om min fetish for toiletter på restauranter, undtaget der hvor jeg blev spærret inde…

Januar Favoritter - love2live

5 Januar Favoritter

  • Gået 2Hand amok hos Madam Rosendahl
  • Forårsworkshop
  • Klikket billeder af kundetoiletter på restauranter
  • DIY Planter
  • En Øjencreme der rykker for vildt

2Hand amok hos Madam Rosendahl

 

I Odense ligger der den fineste lille forretning fyldt med alt hvad du har brug for til både en festlig aften, dit nye look og med masser af klassikere. Her kan du både finde helt nye varer og lettere brugte varer. Varerne stammer fra andre kvinder, som har lavet fejlkøb… (Kender jeg godt bare lidt til…) eller måske har brugt en smuk kjole en enkelt gang til en fest og ikke vil have den på igen. Det er et vildt smart koncept, synes jeg. ikke som Trendsales. Herinde kan du forlyste dig i prøverummet med alt det lækre tøj, sko, tasker og meget mere. Lonnie som er Madam Rosendahl giver dig en ærlig og kærlig tilbagemelding om, hvordan tøjet sidder på dig, og er fyldt med tips og ideér til din inspiration. Det er jeg vild med.

Januar Favoritter - love2live
Skjorten er fra Tommy Hilfiger, bukser fra Vadum, strikfrakken er fra PierAntonioGaspari. Alt fundet hos Madam Rosendahl.

Plagerier der lykkedes her i januar

Jeg er vild med at udvikle mig og have fokus på at blive ved med dette. Her i +40érne hører jeg tit mange kvinder og mænd tale om det, de gerne vil nå, men ikke mindst alt det de ikke fik gjort noget ved, og stadig har lyst at få prøvet af. Lidt som en midt i livet status. Det er rigtig sundt. Min vej har bla. været at få coaching af Ann Asmussen. Hun er terapeut og noget af det mest menneskekærlige, empatiske og inspirerende menneske jeg har mødt. Derfor har jeg plaget hende… OG nu har hun lavet en forårsworkshop, som du kan læse om og tilmelde dig HER  – Yeah… Det bliver så godt. Første gang er den 27. februar 2017.

Pinligt ? Aner det ikke, men jeg har en fetish for kundetoiletter

Måske er det fordi jeg er midt i et byggeprojekt, hvor alle badeværelser ikke er tilgængelige og bad mm foregår i en “skurvogn”. MEN bortset fra det har jeg altid brugt en tommelfingerregel om, at kundetoiletter på en restaurant viser mig, om køkkenet spiller. Altså lige bortset fra den dag, hvor jeg blev spærret inde på Amy´s Winehouse i Odense.

Januar Favoritter - love2live
Spærret inde på Amy´s Winehouse i Odense… Mad & Vin var lækkert, men sikke et chok at stå der og kukkelure.
Januar Favoritter - love2live
Det her spiller max. Kundetoilettet hos The Market i København. Tromborg produkter, rent og lækkert. Yes… OG Maden var excellent.

 

 

 

 

 

 

 

 

DIY Planter er en af mine helårs og også Januar Favoritter

Jeg er vild med planter og blomster. Både for øjet og for sjælen. Du kan læse mere om mine DIY sysler med grønne planter i dette indlæg:

Nye Planter DIY – Tag Tippet Og Spar Penge

Comeback Til Mol&B High Performance øjencreme

Efter en søgen af den anden verden for at finde mig en øjencreme, der i samme prisleje som Mol&B Copenhagen Skincare´s øjencreme ligger har jeg givet op. Der er bare ikke lige den, der kan det samme. Årsagen til at jeg søgte en ny var, at jeg som fra starten af synes, at den ikke føltes “fed” nok. Der var udelukkende tale om en følelse under påføringen og den lidt anderledes fornemmelse dette var. Vaner har stor magt, og jeg er nu lykkeligt tilbage med min øjencreme fra Mol&B. Den gør altså bare jobbet for mine øjenomgivelser. Ikke nok med at den tydeligt minimerer mørke rande og hævelser, så udligner den helt forrygende de tørhedsrynker som jeg har om øjnene. Du kan læse om High Performance Eye Cream HER

Januar Favoritter - love2live
Afsted med min øjencreme fra Mol&B i tasken. Du kan læse indlægget om dette herunder.

Back To O Town Og MOL&B Copenhagen Skincare

Så masser af Januar Favoritter lige til at nyde hele året. Hvad skal der ske i februar på love2live ? Jeg har lidt i ærmet omkring et samarbejde og så skal der fyres op for en event med Klub Q, som jeg glæder mig vildt meget til at fortælle om.

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *