Blog

Netværkshygge Med Crone-Besøg

9. november 2016 MissK 0Comment

Netværkshygge med Crone-besøg

Her lidt omtale af love2live og bloggens netværksgruppe KLUB Q. Jeg glæder mig til at præsentere programmet for 1. halvår 2017, som er ved at blive udarbejdet. Der er spændende nye ideér og tiltag, som jeg glæder mig til at dele og opleve med Jer.

Netværkshygge med love2live

 

Her link til Ugeavisen Odense, hvor artiklen er bragt i dag om love2live og vores hyggelige aften på Lalou Vinbar i Pogestræde.

Vil du med i KLUB Q ? Du kan læse mere her om KLUB Q  og ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev melder du dig ind. Det er gratis at være medlem og du kan til enhver tid melde dig ud. Du får først besked om events, nyheder og konkurrencer på love2live og tilmelder dig herunder.

Kærligst Kristina / love2live

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *