Blog

Excellent Suppe Og Afsted I Sneen Med Hende Den Smukke

9. november 2016 MissK 1Comment

Excellent Suppe med himmelsk smag

Suppe er ikke bare suppe for mig. Man kan vælge at give den lige det der ekstra twist selv eller tage afsted en helt almindelig hverdag, hvor kulden banker på en mini getaway til en super hyggelig cafe´ og få serveret suppe, der får tænderne til at løbe i vand. Jeg valgte det sidste med min datter forleden. Vi smuttede ind på den lille og utroligt hyggelige Cafe´ Soup Stone i Odense.

Suppe hos Cafe´ Soup Stone

Når du kommer ind får du en hjertelig modtagelse. Der er ikke et menukort, i stedet får du små skåle med smagsprøver, så vi smagte os frem til den vi lystede denne dag. Det er skønt at opleve så engageret en service, og at der virkelig blev brændt igennem for konceptet. Pludselig kom der den sødeste unge mand med et par glas bobler til os. Det var fandt vi ud af 1 års fødselsdag for Cafe´ Soup Stone og det fejrede de med at forkæle os yderligere med et glas fine bobler. At alle supperne smagte fantastisk på hver sin måde var det svære valg, men vi nød vores. Link til Cafe Soup Stone  (ikke sponsoreret).

OG HEY… Hvor kan du lige tage hen og smage lidt af alle retter inden du træffer dit valg ? Jeg er vild med det her koncept.

Suppe på Cafe Soup Stone i Odense med love2live.dk

Jeg nyder at kunne tage et smut afsted med datteren til sådanne oplevelser (sønnike var ude i vind og koldt vejr til sin fodboldtræning). Ehm… Så den står på hans yndlings hjemmelavede suppe en af de næste dage. Vi er også alene hjemme, så der bliver plads til lidt mor & søn hygge. Den smukke 18 årige er netop taget på studietur. SÅ…

Afsted i sneen det gik….

Ud til handelsskolen hvor hun går i 2.g og i dag tager til Kiel på studietur. Hyggesnak hele vejen, selvom vi smuttede den “hurtige vej”. Denne er af bittesmå veje igennem det smukkeste landskab, hvor sneen lå ren og hvid denne morgen. Jeg har allerede vinterdæk på YEA…. Det har jeg haft hele året, så var klar :). Da vi ankom til Tietgen Handelsgymnasium, så vi 2 store busser køre afsted…. Sug i maven. Ivrig telefoneren fra hende den smukke til klassekammerater og et stort lettelsens suk fra hende her over at det ikke var hendes bus, der var påbegyndt turen til det Tyske.

img_2413

Tietgen Handelsgymnasium er det perfekte valg

Jeg er så glad for at se min store datter være så glad for en skole, som hun er for den hun har valgt at tage sin videre uddannelse på. De gør det ikke bare godt derude, men har simpelthen evnen til at hive sig det der ekstra niveau op både fagligt og i forhold til de unge mennesker og deres behov for at feste og de oplevelser, som de nyder, såsom koncerter med de helt store kendte musikere, “Five A Side” og meget meget mere.

Link til Tietgen Handelsgymnasium hvor der lørdag den 26. November er åbent hus. Måske er det også noget for dig eller din teenager.

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

One thought on “Excellent Suppe Og Afsted I Sneen Med Hende Den Smukke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *