Meld dig ind i love2live´s KLUB Q

Klub Q er for kvinder i alle aldre, der har lyst til at:

  • Deltage i et anderledes netværk
  • Har lyst til at ses med både nye mennesker og sine veninder, som vi glemmer at ses med (- fordi hverdagen bare suser afsted)
  • “Get away” for en aften, hvor du får mulighed for, at nyde du er kvinde med hyggesnak over en oplevelse, som kan være lige fra at prøve en ny restaurant, høre et foredrag eller lave en makeupaften til en gåtur ved vandet eller i skoven.
  • Vi mødes 3-4 gange hvert halve år og primært på hverdage.

Det er gratis at være medlem

Ved arrangementer du tilmelder dig, som f.eks. en vinsmagning, middag eller et makeup kursus vil vi betale hver for sig. Klub Q sørger for tilmelding af de medlemmer, der ønsker at deltage. Jeg vil bestræbe mig såvidt muligt at lave et program for et halvt år ad gangen, således datoer kan komme i kalenderen (så er du sikker på at kunne få børn, hund, job og hvad vi ellers har orienteret og passet, så du kan få en aften for dig med dine veninder og nye mennesker) og tilmelding kan foretages.

Du melder dig ind ved at sende en mail til:

blogger@love2live.dk

Skriv dit navn, adresse (by) og om I er flere veninder, der ønsker at melde Jer ind og i givet fald deres navne, adresse (by) og email.

Det er uforpligtende og du/I kan til enhver tid melde Jer ud.

HVORFOR:

Jeg har i mange år ønsket at lave en sådan klub, som ikke er en erhvervsklub, men en klub for alle kvinder, der har lyst til at få set deres veninder og få snakket og oplevet gode stunder sammen. Jeg har selv alt for ofte meldt “pas” til at komme til forskellige veninde komsammen aftener, fordi job og børn kom først (og det er helt i orden), men har savnet at ses med andre kvinder / og mine veninder og glad gå hjem efter en aften med en oplevelse mere, som gør mig endnu gladere til glæde både for mig selv og mine nærmeste.

Velkommen i KLUB Q.

Kærligst Kristina / love2live

PS: Program for august – december 2016 kommer snart, du kan tilmelde dig via blogger@love2live.dk

 

så får du det lige ind på din mail, så snart jeg har det klar og du kan se hvilke dage og arrangementer, der passer dig og dine veninder.

PPS: Du kan læse mere om mig her:

OM LOVE2LIVE / KONTAKT