Blog

Network Marketing – Hvad Er Det Egentlig ?

10. november 2016 MissK 0Comment

Network Marketing

Network Marketing… Det lyder ganske fantastisk. At kunne blive sin egen chef. Jeg kan godt se, at dette kan tiltrække en del mennesker, som har lyst til at prøve at være selvstændig uden den store risiko. Jeg har selv prøvet dette af. Min erfaring på denne korte tid, har dog givet mig en viden om, at dette i denne form for salgsstrategi ikke står for de værdier og holdninger jeg personligt har til at sælge. OG….

Det smukke og stærke i et netværk kan forsvinde….

Det med netværket er så som så, idet en god bekendt pludselig bliver en samarbejdspartner eller nærmere en konkurrent, hvor relationen dermed bliver:

“Cool Business”

OG…Kan give ridser i lakken på dette bekendtskab. Jeg vil ikke diskutere med en veninde om hvis kunde, der er hvis, og hvem der skal have hvad, for herefter at mødes til en privat aftale og tale om alt imellem himmel og jord af private ting, som senere kan blive viklet ind i det mere professionelle forhold. Det er en hårfin balance, som kan være rigtig svær. Så her går mine grænser, de bliver overskredet med så typisk nære relationer, der ligger i dette koncept og der kan hurtigt gå “følelser i den”.

Network Marketing
Wikipedia om Network Marketing (MLM)

 Vil du læse om Network Marketing (MLM) kan du se med på Wikipedia her

Network Marketing
Et lille skærmprint fra Wikipedia. Se mere på link herover.

 

Det her billede ovenover er et eksempel på, hvorfor jeg ikke bryder mig om network marketing. Hvad sker der reelt for dit netværk, gensidig respekt og venskab med gode venner eller bekendte, som har fået dig interesseret i denne forretningsform ?

Network Marketing

Network Marketing overskrider mine grænser

Med al mulig respekt for alle, der kan håndtere network marketing på den behagelige måde i forhold til kunder, og det netværk de er i, tillader jeg mig at skrive dette indlæg. Det føler jeg network marketing gør, og erkender, at det ikke er en “verden” jeg befinder mig så godt i.

Har du erfaring med Network Marketing ?

Har du kommetarer eller selv erfaring med network marketing, er du velkommen til at fortælle om dette i kommentarfeltet under indlægget herinde på love2live eller på Facebook. Det er altid inspirerende at høre erfaringer og input fra andre. På dette felt er der meget lidt at finde på nettet om emnet fra Danmark. Det kunne være dejligt med sparring om emnet.

Tak fordi du læser med.

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *