Blog

Naturstyrelsen: Tip Til Skovture Ved De Store Byer I Danmark

26. marts 2020 MissK 0Comment

Naturstyrelsen & Skovture Ved Store Byer i Danmark

Forleden fandt jeg en opfordring fra Naturstyrelsen om at gå ture i skoven og nyde naturen derude. Vel at mærke tips til skove nær de store byer i Danmark, som spændende alternativer til den normale gåtur, hvor du møder mange mennesker. For mig personligt har jeg med min store passion for naturen skove som strande lavet en Opdag Fyn miniguide, som du eventuelt også kan lade dig inspirere af.

Naturstyrelsen - skovtur guides - naturen - danmark - love2live - kristina sindberg

 

Naturstyrelsen & Skove Tæt På Større Byer I Danmark

Du behøver egentlig ikke køre langt for at finde skove i Danmark tæt på de større byer. Mange skove ligger i cykelafstand eller en kort tur i bil fra de større byer. Herover et billede, som jeg på en tur til Elmelundsskoven ved Odense tog i efteråret. Du kan se et kort, samt de mange muligheder denne skov byder på HER >>>

Gangbesværedes Muligheder For Skovture

Tag på en gåtur, cykeltur eller løbetur i naturen og få masser af frisk luft og ny energi. For gangbesværede findes også muligheder for at nyde dette. Så har du et familiemedlem, der ikke går så godt, kan du gøre en forskel ved at tage i skoven på en anden måde med din kære. Det kan være en kort gåtur. Det kan også blot være at køre ud til nogle af de mange skønne skove og holde ind. Stig ud af bilen og sæt et par stole op, som I kan sidde på og nyd fuglefløjt, duften af skoven, og det som årstiden netop på dette tidspunkt byder på.

Hvorfor jeg skriver dette ?

Jeg har selv haft udfordringer længe med en hofte, som har hindret mig i at gå lange ture. Det er istedet blevet til korte ture, med mange pauser. Jeg har siddet på mange træstammer og bare mærket vind og vejr, duften fra naturen og dyrenes puslen omkring mig. Det er en velsignelse for krop og sjæl for mig.

Se mit indlæg om Gyldensteen Strand, som er et stort naturområde tæt på Bogense, som byder på både skov og strand fra min #opdagfyn guide HER >>>

Se guide til skove nær større byer i Danmark fra Naturstyrelsen HER >>>

Kærligst Kristina / Love2Live

Tilmeld Nyhedsbrev >>>

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *