Opdag Fyn

Opdag Fyn – Kystlandskabet Gyldensteen Strand

2. april 2019 MissK 2Comment

Opdag Fyn – Gyldensteen Strand

Opdag Fyn ved Gyldensteen Strand. Tag et smut til det Nordfynske og se det smukke kystlandskab. Det Nordfynske “vadehav” er en helt særlig oplevelse. Her er masser af muligheder for spadsereture både ved havet og i den omkringliggende skov. Det er en oplevelse både for ung som gammel at gå rundt i dette kæmpe område med mere end 350 hektar vådområder.

Opdag Fyn - Gyldensteen strand - love2Live - Fyn - Fynske Influencers

Gyldensteen Strand – Ved Bogense

Vi tog turen dertil i det spæde forår og travede tur langs det inddæmmede område. Det er en helt fantastisk oplevelse. Historien bag er utrolig spændende, den kan du læse mere om her >>>

Du kan også benytte de mange små områder til at snuppe en kop kaffe eller den medbragte madpakke efter en dejlig tur rundt i området. Her er så meget at se, så du kan få travet virkelig langt, men kortere ture giver dig også masser af indblik i området.

Opdag Fyn - Gyldensteen strand - love2Live - Fyn - Fynske Influencers

Masser Af Vandfugle Ved Gyldensteen Strand

Her “flader” jeg ud med sol i øjnene efter en skøn tur rundt i det smukke vadehavs-agtige område. Så er du til adspredelser i naturen, hvor du både får hav og skov og en tur til “Vadehavet”, kan jeg varmt anbefale at tage turen til Gyldensteen Strand og få set det smukke kystområde. Hele året igennem kan du se store flokke af vandfugle og sågar rovfugle kan du se her.

Opdag Fyn

Er en serie af små indlæg her på Love2live. Her vil jeg som Fynbo tage jer rundt i det Fynske på alle de små skønne pletter, her findes. Der er utroligt mange, og idéen udsprang af denne tur, som gav mig lyst til at udforske flere steder i det Fynske. Lidt som at være turist i eget land, så jeg damper troligt afsted og opdager Fyn, da her virkelig er fint, og hvorfor ikke nyde det som er lige inden for rækkevidde. Du behøver ikke tage på den store jordomrejse for at gøre nye opdagelser. Ihvertfald ikke her i det Fynske.

Du kan læse en af mine Aha-Oplevelser ved Dalum Papirfabrik i Odense herunder:

Et Hemmeligt Budskab På Dalum Papirfabrik

Kærligst Kristina / Love2Live

Tilmeld Nyhedsbrev >>>

2 thoughts on “Opdag Fyn – Kystlandskabet Gyldensteen Strand

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *