Blog

Forårsfornemmelser & Noget Om At (Gen)Finde Glæden I Livet

5. april 2020 MissK 3Comment

Forårsfornemmelser For Glæden I Livet

Forårsfornemmelser har jeg her midt i Odense, men også på anden vis noget om disse spirende glædes fornemmelser. Dem kan jeg ihvertfald sagtens have, selvom mine fødder er plantet midtvejs i livet (altså hvis jeg bliver 100 år). Her får du mine tanker om at fange de små glimt af det, der glæder og bygge glædesdepoter op med disse.

Forårsfornemmelser -glæde i livet - love2live - livsstilsblog - Kristina Sindberg - Influencer

Fang Forårsfornemmelser & Lad Dem Glæde Dig

Lige nu, hvor alt lyser smukt op i naturen, er der alle muligheder for at finde selv små ting, som kan glæde, og få tankerne adspredt. Når man oplever at stå i livskriser af forskellige arter, kan jeg varmt anbefale at bruge naturen til at finde både energi og alt det positive, som kan overføres, og bruges som drivkraft til at håndtere myldrende tanker og få dem sendt langt væk. Smut væk fra bekymringerne for en stund. Brug sanserne til dette. Om det er at gå ud på altanen og nyde at mærke vinden om den er kold eller varm eller at tage en gåtur og lytte til fuglenes kvidren eller noget helt tredje (som i dette indlæg hvor jeg står med bare fødder plask mit i haven >>>)

Jeg vil vove den påstand…

… at uanset hvem man er, så vil der komme forskellige udfordringer ind i livet. Hvis ikke disse var der, så ville vi ikke udvikle os som mennesker. Med små børn er der en slags bekymringer og med voksne andre. Det samme gælder i parforholdet, lige fra det er nyt og skrøbeligt til det bliver “voksent” og har brug for en anden form for opmærksomhed. I jobbet gælder det samme og mange mange flere steder i det smukke skønne liv.

Forårsfornemmelser - glæde i livet - love2live - livsstilsblog - Kristina Sindberg - Fynske Influencers - Influencer

Glade Forårsfornemmelser I Livet Giver Energi & Selvværd

Jeg har altid brugt udendørslivet til at restituere mig. Ikke at jeg er typen, som tager på telttur. Der er jeg liiige behageligt nok anlagt. Men det at smutte ud i haven eller om sommeren en tur til stranden efter job og gå en tur eller hoppe i bølgen den blå har altid været en måde for mig at hive tempoet ud og finde og genfinde både energi og glæde. Dette både til mig selv men i høj grad også til mine kære. Vi har altid haft en masse fantastiske stunder sammen på denne måde. Det fylder godt op på glædesdepotet, og giver samtidig masser af selvværd. Når man går ture kan man altså ikke så meget andet end at tale sammen. Være nærværende og lytte til tanker fra ens kære, men også finde en ro til at lade tankerne flyve afsted og indtage masser af indtryk fra naturen.

Jeg er vild med havet…

… og kan sidde ved dette og bare nyde bølgernes blide eller høje brus. Suge duftindtryk til mig, mærke på stenene og sandet (også om vinteren) og bare genfinde kræfter og glæde i livet til at opnå mere energi og styrke. Det kan være, at det ikke er naturen for dig. Find ud af hvad det er for dig og dyrk dette. Put det ind i din hverdag, selvom du har travlt med alt muligt og lad dette gode for dig være dit livs “batteri” til at opnå endnu mere glæde og styrke.

Med disse ord håber jeg at have inspireret dig.

Held og lykke med at finde dine forårsfornemmelser og både fastholde og skabe mere glæde i livet <3

Lise Lotte Trujillo har skrevet et rigtig fint indlæg om dette emne, som du kan læse her:

Er din glæde i hverdagen blevet væk ?

Kærligst Kristina / Love2Live

Tilmeld Nyhedsbrev >>>

3 thoughts on “Forårsfornemmelser & Noget Om At (Gen)Finde Glæden I Livet

 1. Hej Kristina

  Ja naturen kan bare det der med at give os noget livsmod og gejst tilbage, når det heller driller lidt. Jeg er bestemt heller ikke til hverken telt eller camping.
  Men jeg er stor fan af naturen og dens helende virkning

  God søndag til dig

  Kh
  Louise

  1. Hej Louise.

   Naturen gør bare noget særligt for den mentale sundhed for mig. Især er jeg vild med havet, men her tog min skønne datter mig en tur med for at se dette kig til alle de smukke forårsbebudere midt inde i Odense. Dejligt at kunne tage hinanden med ud og dele ud af indtryk og opnå både at få frisk luft og ny energi.

   Knus Kristina

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *