Blog

Makeup Tutorial – Nem hverdagsmakeup til tunge øjenlåg

21. september 2016 MissK 3Comment

Makeup Tutorial

Her får du en trin for trin Makeup Turtorial til at gøre dine øjne som stjerner. Der åbnes mere op for dine øjnes udstråling, da du her får teknikken til at give huden om øjnene et løft, så dine øjenlåg bliver løftet og med disse tips kan du snyde med det optiske til at få endnu flottere øjne.

Makeup Tutorial love2liveTrin 1. Start med at påføre din lyse øjenskygge fra vippekanten og fordel den ud over hele øjenlåget op til brynkanten.

Makeup Tutorial step 1 love2live.dk
Trin 1

Trin 2. Læg herefter din mørke skygge på den tunge hud, der “hænger” lidt ned og følg din globelinje. Sørg for at tone øjenskyggen godt ud.

Makeup Tutorial trin 2 love2live.dk
Trin 2

Trin 3. Læg din eyeliner tæt langs vippekanten og kun 1/3 ind under øjet.

Makeup Tutorial trin 3 love2live.dk
Trin 3

Trin 4. Læg en primer på din øjenvipper. Det er din nye bedste ven. Læg masser på især de yderste vipper ud mod de “tunge” øjenlåg. På den måde kommer din mascara til at binde rigtig meget her, hvilket giveret løft til de tunge øjenlåg.

Makeup Tutorial Trin 4 love2live.dk
Trin 4

Trin 5. Masser af mascara på vippehårene ud mod din tinding, så du virkelig får løftet dit look. Voila du er klar til at smutte afsted.

Makeup Tutorial Trin 5 love2live.dk
Trin 5

Jeg har valgt at bruge gyldne farver med sort mascara og en gråbrun eyeliner i denne makeup turtorial. Du kan med fordel vælge farver, der er komplementære til din øjenfarve, på den måde fremhæver du yderligere dine øjne.

Du kan se min Makeup Tutorial på Facebook på min side derinde Love2Live og du er hjertens velkommen til at dele dette indlæg. Har I gode fif til makeup ? Vil jeg vildt gerne høre fra jer.

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, som udkommer 1 gang om måneden får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk

3 thoughts on “Makeup Tutorial – Nem hverdagsmakeup til tunge øjenlåg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *