Blog

Morgenstunder & Noget Om At Hver Dag Er Speciel

25. oktober 2018 MissK 0Comment

Morgenstunder – Skab En speciel Ny dag – Hver dag

Hvis morgenstunder er guld, som jeg føler det (også selvom jeg er B – menneske), så er resten af dagen diamanter fyldt med lys. Det er min holdning fra jeg slår øjnene. Skab gode ritualer om morgenen. Alt lige fra det du spiser, drikker og til dine hudplejeritualer.

Morgenstunder - husk at sig godmorgen - love2live - kristina Sindberg

Morgenstunder & At Lykkes Selvom Der Er fart På

For at lykkes med de gode morgenstunder som afsæt til en ny dejlig dag, er rutiner gode. Lige fra du står ud af sengen, og til du nyder din kaffe med din yndlingsjuice til og til at lave et skønt morgenritual med dine plejeprodukter og make-up. OG JA… Jeg ved godt at du har fart på… Så inden du går videre til næste, fordi det ved du jo godt, men tror jeg er blevet “plimmelim”, så tag lige de her tips og få endnu mere ud af livet med 10 hurtige til at komme endnu bedre afsted til en ny dejlig dag.

Læg En Plan For Dine Morgenstunder

Åhr suk Kristina, jeg orker ikke at planlægge, det gør jeg dagen lang. Fint, men her får du så planlægningen serveret som en croissant og din yndlingskaffe eller te til.

  • Sørg for at madpakker, tasker og andet er klaret inden du går i seng.
  • Dæk morgenbordet inden du går i seng.
  • Stå op 15 min før du plejer.
  • Gå i køkkenet og gør maden klar.
  • Nyd nu et dejligt bad og brug en skrubbecreme 3 gange om ugen (din hud vil elske det og du bliver blød som silke) .
  • Giv dig selv lov at føle glæde ved at smøre dig ind i dine yndlingscremer fra top til tå, lægge din make-up og ikke føle skam og skyld (det hele er jo klar i køkkenet).
  • Tag det tøj på, som du har gjort klar aftenen i forvejen.
  • Sæt dig med dine kære eller dig selv og nyd selskabet uanset om du er en eller I er en hel familie.
  • Alle får deres madpakker og pakkede tasker med sig afsted til en ny dejlig dag.

OG 10: Åhr ja… OG husk at sig godmorgen til alle du møder på dine morgenstunder, din glæde smitter og omvendt. Jeg synes det er så fint et budskab, som jeg har taget til mig.

Kærligst Kristina / Love2Live

PS: Du snupper min Tutorial til nem hverdags make-up HER>>>

Tilmeld Nyhedsbrev >>>

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *