Skønhed

Ansigtsløftning Uden Kniv ? Ja Tak Giv Mig Den Nu

25. marts 2019 MissK 1Comment

Ansigtsløftning Uden Kniv

Ansigtsløftning uden kniv hm… Kan det egentlig være rigtigt, at det virker ? Jeg ved det egentlig ikke (helt) endnu, men har valgt at gå til angreb på mine rynker med en ny ansigtscreme og øjencreme. Jeg er ikke meget for at få en kniv til at minimere de rynker, som jeg for 10 år siden omtalte som:

“Det er jo blot karakter til ansigtet”.

Eller… “Dejligt at kunne se man har levet et liv med masser af grin (og derfor de mange smilerynker)”.

Der kommer jo noget til os alle…. Men alligevel. Nu er jeg i gang med at teste nogle nye cremer af for at finde en alternativ til kniven.

REKLAME – i samarbejde med Biomed

BIOMED - Love2Live - Kristina Sindberg - hudpleje - anmeldelse - antiage - fynske influencers - ansigtsløftning uden kniv

Ansigtsløftning Uden Kniv Med BIOMED

Det er ikke med samme nonchalance, jeg omtaler disse rynker nu. De er ligesom blevet mere tydelige, og det er jeg ret træt af. Omvendt har jeg ikke lyst til at komme under kniven. Jeg var derhenne for en måneds tid siden, hvor jeg overvejede botox, men er nu i gang med at teste en ny hudplejeserie af, for at se om jeg på 28 dage kan få minimeret mine rynker og kragetæer, som de lover med naturlige ingredienser, der aktivt går direkte til kamp mod det for mig ikke længere attraktive “karakter til ansigtet”.

Ansigtsløftning Uden Kniv

Du får her et billede af mine rynker ved opstart. NO FILTER… Så scroll hurtigt videre hvis du vil slippe for at se på disse…

BIOMED - Love2Live - Kristina Sindberg - hudpleje - anmeldelse - antiage - fynske influencers - ansigtsløftning uden kniv
BIOMED - Love2Live - Kristina Sindberg - hudpleje - anmeldelse - antiage - fynske influencers - ansigtsløftning uden kniv

Hvad jeg især er træt af, er mine rynker i panden og kragetæerne lige over mine kindben

Jeg er nu i gang med produkterne Forget Your Age fra BIOMED og glæder mig over allerede at kunne se resultater. Mærket tiltaler mig, idet det er naturlige ingredienser, og dermed er et effektivt alternativ til kemisk hudpleje (og kniven). Mærket er tysk og forhandles på apoteker eller på deres hjemmeside.

 

De Der “Edderkopper” På Benene – Kender Du Dem ?

Jeg gør… De kommer bare snigende som “tyve om natten”. De stjæler mine unge sprøde bens udseende. Jeg har nogle enkelte, som især stikker mig i øjnene. Dem er jeg også gået til angreb på med en speciel creme, som reducerer disse. Vein Vanish er navnet, og jeg påfører den 2-3 gange om dagen. Du kan læse mere om alle de vidunderlige ting (udover edderkopperne) den klarer lige HER >>>

Vil du ind og læse mere om de produkter, som jeg er i gang med ?

Ansigt – Forget Your Age ansigtscreme finder du her >>>

Øjne – Forget Your Age Øjencreme finder du her >>>

Jeg har fået en UNIK rabatkode til Love2Live´s læsere fra BIOMED. Den giver dig 30% rabat, når du bruger rabatkoden:

BLOG2LIVE

Rabatkoden gælder til den 16. juni 2019

(OBS jeg tjener ikke noget på, at du køber produkter, men er et tilbud, som jeg har bedt om at få til mine læsere i forbindelse med, at jeg tester cremerne for dem). Bare lige så du ved, at du har mig det rigtige sted med min ærlige og kærlige mening.

Jeg glæder mig til at se, om effektiviteten er præcis, som jeg allerede har en god fornemmelse af. Jeg er tilbage med billeder om 28 dage af resultaterne. Produkterne er ihvertfald drøje, og har en rigtig fin konsistens og duft, som er en fornøjelse at opleve allerede.

Skønhedshilsner fra

Kristina / Love2Live <3

PS: Nu vi er ved rynker… Så snup min guide til en nem hverdagsmake-up til tunge øjenlåg lige HER >>>

Tilmeld nyhedsbrev >>>

One thought on “Ansigtsløftning Uden Kniv ? Ja Tak Giv Mig Den Nu

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *