Blog

Brangelina break up – Hvorfor altid rygter om utroskab ved en skilsmisse ?

22. september 2016 MissK 0Comment

Brangelina – Det perfekte par

brangelina

Brangelina var dette i pressen (og hos mig), lige til det kom frem, at Angelina Jolie og Brad Pitt skal skilles. Det svirrer med rygter om alt lige fra utroskab, hvem skal have forældremyndighed, pengene og hvem er egentlig skurken ? Det kan der gættes på fra nu til evig tid, men der hvor jeg vil skrive om dette handler det om:

Hvorfor tror omverdenen altid, at der er utroskab ?

Det kunne jo rent faktisk antages at det celebre par er “vokset” fra hinanden. Tja… virkelig kedeligt at skrive overskrifter om, der kan svælges meget mere i om det er utroskab. Der er 6 børn – SEKS! lad dem dog blive fri for at høre om disse rygter. Hvis far eller mor har mødt en anden, så kan børnene efter min mening få det bedre fortalt af forældrene end af pressen. Jeg ved godt det hører med i “kendis-verdenen”, men lige her bliver jeg altså harm på vegne af Brangelina parret.

Brangelina er ikke det eneste par, hvor der med det samme bliver spurgt:

Er der en anden ?

Det hører jeg desværre ofte spurgt. Hvorfor er det mere “legalt”, hvis der er en anden ? Jeg ville personligt have det svært med at møde en mand, som er sin kæreste utro med mig, og derefter have tillid til ham i et efterfølgende forhold. Men det er åbenbart meget brugt at stille dette spørgsmål. NÅH….. Der er en anden, så er det meget lettere at forholde sig til. Hvis der derimod er helt andre personlige årsager til en skilsmisse, så er det til dels meget privat og man kan ikke “snage” og komme hurtigt videre over sådan en nyhed.

Jeg håber inderligt det bedste for Angelina Jolie og Brad Pitt. Tænk det kunne “risikeres”, at de bliver meget gladere hver for sig, uanset hvor hårdt det er at skilles, så er dette min hypotese, at et menneske der er glad, har en højere livskvalitet og det smitter af på både de nærmeste og omgivelserne.

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev, som udkommer 1 gang om måneden får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk

Billede fra artikel i DC

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *