Blog

Tips Om Ryd Op Og Smid Ud Inden Nytår – Jeg Meldte Mig – Vil Du Være Med ?

29. december 2016 MissK 2Comment

Tips fra Shadow Lounge på Facebook

Tips om at rydde op og smide ud inden nytår blev serveret af Pernille Melsted, som er forfatter og foredragsholder. Tippet fik jeg i et af de eneste nyhedsbreve jeg læser det hele i og på hendes side Shadow Lounge på Facebook.

Den der skuffe fyldt med en blandet landhandel

Jeg skyndt mig at tage de gode tips til mig og satte i gang. Jeg har en skuffe, hvor der lander alt muligt i altid. Sidste år var jeg med på ryd op og smid 100 ting ud. Jeg fik det gjort, men lavede en overspringshandling med denne brogede samling i denne skuffe. Kækt at hoppe det værste over, men faktisk ikke helt tilfredsstillende for mig, når det kom til stykket.

Tips der virker

Så selvom jeg ikke fik ryddet den skuffe sidste år, fik jeg alligevel ryddet godt ud. I år gik jeg all in og lagde et billede ind på tråden af min forfærdeligt rodede skuffe. Det var det, der skulle til. Den er nu så tom, at jeg føler mig helt “luftet ud” og oveni denne gave, fandt jeg en lille gave, som jeg overhovedet ikke kan huske, hvem jeg har købt denne til, men af byttemærket kan jeg se, at den er fra 2008.

Tips og nu med et par nye guldøreringe

Hold nu op hvor jeg grinede af denne lille pakke. Jeg gemte den til jeg var et godt stykke henne i projektet og havde smidt mere end 200 ting ud. Så gav jeg mig selv den, som en godt gået gave. Jeg anede ikke, om det var en snydepakke, men når jeg ser en æske, der ligner, at den kommer fra en guldsmed, så bliver jeg altså nysgerrig.

Nu er jeg uden en defekt pumpe til balloner, en gammel Nokia mursten telefon, nogle perleplader, fingerstrik og gamle til og fra kort “fattigere”, men du godeste, hvor det føles skønt.

Tips - Bolig - love2live
FØR…
Tips - Bolig - love2live
Efter…

 

 

 

 

 

 

 

 

Vil du være med ? Så check lige denne guide ud fra Pernille Melsted  Du kan læse mere og tilmelde dig mit yndlings nyhedsbrev HER   (OBS ikke sponsoreret – bare så mange tips, der bibringer mig noget helt særligt).

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

2 thoughts on “Tips Om Ryd Op Og Smid Ud Inden Nytår – Jeg Meldte Mig – Vil Du Være Med ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *