Blog

Er Din Teenager En Emhætte ?

17. september 2018 MissK 0Comment

Emhætte…

Jeps… Det var hvad jeg skrev. En Emhætte. Sådan en der bare suger al positiv energi ud af et rum, når de går igennem. Ha ha… Jeg er nu ret vild med min teenager. Den sidste i rækken i mit kuld, så øvelse gør en slags mester.

Teenager - emhætte - Love2Live - Kristina Sindberg - Influencer

 

En ting er ihvertfald sikkert i mit råd til andre, som er nye med teenagere i familien. Lad dem selv komme, når de har lyst at snakke og lad dem ellers mere eller mindre være i fred. Åhr ja… og de sover jo en del, men det er helt naturligt, og de gør det ikke for at være ligeglade, de har simpelthen bare brug for det. Så lad dem bare ligge (altså sådan indenfor rimelighedens grænser…) 9 timer og 15 min er hvad Anette Prehn skriver om teenageres behov for søvn er her i sit indlæg Teenagere og søvn.

Teenager Emhætte

Egentlig er det jo en smuk vej videre i livet, selvom jeg nogle gange har følt, at det var ved at tage livet af mig med teenagere. Men det at de både er børn og voksne på samme tid er både smukt og den naturlige løsrivelse fra os som deres forældre. På vej til voksenlivet og så alligevel børn indeni, som har brug for tryghed og støtte (helst usynligt altså).

OG… Det er lige her, det bliver både en udfordring…

og spændende at være forældre til teenagere. Man skal simpelthen helst gå i et med væggen, ikke sige pinlige ting – definitionen på dette er totalt svingende, så jeg står altid fuldstændig lammet, når jeg får at vide, at jeg har sagt noget pinligt, som i konteksten er fuldstændig almindelig snak. MEN…. det gælder ikke når man er teenage forælder. Hvad der den ene dag er helt ok, er næste dag såååå pinligt.

Teenager - emhætte - Love2Live - Kristina Sindberg - Influencer

Lev med det og nyd det…

Din teenager er helt almindelig, når de suger al energi ud af dig. Udtrykket emhætte om en teenager hørte jeg forleden, og nu bruger jeg det inde i mig selv, til at lade ting passere med et smil indeni, hvor jeg før brugte PYT, så er det emhætte nu. Nyd din teenager og med humor kommer man langt (helst ikke når vennerne er der… Alternativt skal du godt nok ramme spot on).

Bare et lille fif fra en teenagemor 🙂

Kærligst Kristina – Love2Live

PS: Vil du læse mere teenager snak fra mig ? Så tjek dette indlæg ud: Blomster og bier eller den lige vej i snakken om sex med din teenager

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få de sidste nye trends, tips og fiduser direkte fra mig til din hverdag og fest.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *