Parforhold

Kommunikation I Parforholdet – Med & Uden Ord

12. februar 2019 MissK 0Comment

Kommunikation I Parforholdet

Kommunikation er meget vigtig og særdeles vigtig i ethvert forhold, da det hjælper med at forebygge konflikter, og dermed hjælpe parret til at opbygge et sundere og et i sidste ende endnu stærkere forhold.

Kommunikation - parforhold - verbalt - nonverbalt - love2live - kristina sindberg - influencer - Danmark

Kommunikation Med Krop & Tale

Når vi kommunikerer, taler vores mund, mens vores kroppe forråder de følelser, vi netop føler. Kommunikation med munden betragtes som verbal, imens vores kropssprog betegnes som nonverbalt. Sandheden er, uanset hvor meget du tror, ​​du kender din partner, at du skal kommunikere verbalt for at vide, hvad din partner vil, og undgå misforståelser der muligvis gør ondt. I ethvert sundt forhold skal verbal kommunikation være til stede for at holde det sundt.

Verbal Kommunikation

Den verbale kommunikation kræver øvelse for at den effektivt kan fungere med din partner. Når du kommunikerer verbalt til din partner, skal du være klar i dit sprog. Brug udsagn som: Jeg har brug for, jeg vil og andre lignende. At være opmærksom på dit toneleje er også vigtig i verbal kommunikation, da det hjælper med at videregive budskabet på en mere behagelig måde. OG…. Selvfølgelig må du ikke råbe af din partner.

Lyt Til Hinanden

Lytning er en anden vigtig del af verbal kommunikation, da det gør det muligt for din partner at udtrykke sine følelser frit og ærligt. Denne færdighed bør også praktiseres i ethvert forhold til effektivt at kommunikere med din partner. Lytning indebærer nogle bevægelser, hvor du skal holde god øjenkontakt, sidde eller stå overfor din partner eller lytte uden at trykke på din telefon eller andre enheder og vise med din mimik i ansigtet og krop, at du lytter.

Kommunikation Uden Ord

Kommunikation nonverbalt er vigtigt i et forhold. Kroppens bevægelser og dit ansigtsudtryk eller endda den måde du klæder dig på kan være en meget effektiv måde at kommunikere nonverbalt på.

At forstå, hvordan man kommunikerer nonverbalt til vores partner er nøglen. Dette kunne være et udtryk i dit ansigt for at sige, at du virkelig er ked af det, eller det der, som siger, at du virkelig elsker ham / hende.

Alle disse kommunikationsformer vil hjælpe dig med at kommunikere ordentligt og holde et særligt bånd du og din partner imellem.

 Vil du læse mere om parforhold, så check ud her >>> 

 Kærligst Kristina / Love2Live

Tilmeld nyhedsbrev >>>

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *