Blog

Ny Start & Noget Om At Gå Med Sine Drømme

10. februar 2019 MissK 0Comment

Ny start i livet. I maj 2018 valgte jeg at starte op med at hjælpe andre med at markedsføre sig. Jeg tog en bevidst beslutning om ikke at blande Love2Live ind i min drøm.

Ny start - KS Online Marketing - Kristina Sindberg - Love2Live
SoMe Workshop På Stjerneskibet I Odense

Nye Tiltag – Ny Start – Nye Beslutninger

Nogle gange må man (læs jeg ihvertfald) revurdere en beslutning. Det har jeg gjort nu, idet mit liv med eget lille firma fylder rigtig meget, og jeg er så heldig at opleve en masse, som jo egentlig er skørt ikke at dele med Jer, da der er så mange spændende events, modeshows, foredrag og alt muligt, som jeg kender til og hvorfor så ikke lave en win win og dele ud af min viden om alle disse spændende ting, som jeg ved, mange af jer har fortalt mig, at åh… det ville I da vildt gerne med til eller vide mere om.

Så En Ny Start Igen

I mit lille firma KS Online Marketing laver jeg online markedsføring på freelance basis. Det er, synes jeg vildt sjovt. Jeg skriver og skriver. Både nyhedsbreve, forfatter tekster, finder ud af alt muligt imellem himmel og jord, som gør, at jeg skaber synlige resultater for mindre og større virksomheder via de sociale medier, deres hjemmesider og e-mail markedsføring. Jeg lægger planer og HEP… derfor er jeg på forkant med hvad der sker typisk i det Fynske med events og andre tiltag.

Det vil jeg gerne dele med Jer

På billedet herover er jeg i gang med at dele min viden om en kæmpe værktøjskasse der skal til for at slå igennem på de sociale medier. 4 timers non stop Facebook og sociale medier viden, som jeg nyder at lære fra mig.

Ny Start & Nye Dimensioner

Viden om noget fører en masse med sig. Derfor er jeg nu soloselvstændig og har ikke i umindelige tider fået lavet sprøde indlæg om lækre cremer, tøj, kærligheden og alt det her, som jeg nyder at dele med Jer her. MEN… Nu har jeg altså valgt en ny start, som gør at jeg vil dele ud fra “mit job” og på den måde give Jer alt det der, som I kender her på Love2Live.

Vil du have et helt unikt værktøj til at gå med din drøm ? Altså seriøst afsted ? Se mit indlæg, som satte fart på min:

Passion – Jeg Er I Gang Med At Udleve Min

Kærligst Kristina / Love2Live

Psst… Vil du have nye tiltag, events, skønhedstips og mine KLUB Q arrangementer som den første, så tilmelder du dig lige her >>> Du kan til enhver tid afmelde dig igen (OBS ingen spam, det hader jeg selv).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *