Blog

Hjallese Bilsyn & Noget Om Et Nært Tillidsforhold

14. marts 2019 MissK 0Comment

Hjallese Bilsyn & Noget Om Et Nært Tillidsforhold

Hjallese Bilsyn i Odense aka Morten Jørgensen. Han var en af mine første kunder, da jeg startede mit firma KS Online Marketing op for virkelig alvor. Det jeg egentlig vil tale om her, er det vi mennesker nogle gange glemmer. Glemmer dem vi egentlig godt ved kunne løse en given opgave eller i det mindste vil give dem chancen.

Hjallese Bilsyn - KS Online Marketing - Kristina Sindberg - Freelance Marketing - Odense - Faebook - Sociale medier - Hjemmeside og design - Love2Live

 

Det Gjorde Morten Med Hjallese Bilsyn For Mig

OG… Jeg er dybt taknemmelig. Taknemmelig for at få chancen og at have så nært et tillidsforhold. Jeg ved godt, at det er business, men vi er begge ret dedikerede og professionelle, og så kommer de der samarbejdsforhold altså bare til at køre fyldt med energi. Måske kender du det også fra dit job eller i anden regi? Der er den her kemi, som er noget sprængfyldt med energi for at nå et mål og følge en strategi. Det er herligt. Jeg var i dag forbi hos Hjallese Bilsyn. Der var rygende travlt, så det var med at få skudt nogle billeder og videoer af både Morten, hans personale og en masse biler i en hulens fart, så de slap for mit selskab ;).

Hjallese Bilsyn - KS Online Marketing - Kristina Sindberg - Freelance Marketing - Odense - Faebook - Sociale medier - Hjemmeside og design - Love2Live

Hjallese Bilsyn & Ny Hjemmeside

Nu er der lavet ny (gammel) hjemmeside for Hjallese Bilsyn. Den ser ud som den altid har gjort, men jeg har alligevel lavet det inde bag ved alt dette, som Morten ønskede. Nogle gange er der alternative valg fra de “store spillere” indenfor det, som jeg laver og udover at spare en hulens masse penge, har vi nu også et meget bedre overblik over hele billedet for at kunne eksekvere (du godeste hvor er det egentlig er grumt ord) markedsføringen.

Så kender du det ?

At huske at der er nogle, som du har kendt eller hørt om og bruge deres ekspertise, i stedet for at gå den “slagne vej” med et firma som har en stort navn indenfor det, som du skal bruge dem til. Jeg har altid både brugt min mavefornemmelse og min hjerne i dette og bruger selv samarbejdspartnere til at løfte opgaver både i mit erhverv, men også når der skal bestilles en håndværker eller for den sags skyld synes en bil. Det har altid været hos Hjallese Bilsyn, at det sker (de er mega søde, har kaffe og slik + is om sommeren).

Du finder Hjallese Bilsyn lige Her >>>

OG læser mere om en AHA oplevelse her: Carwash Baby – En Aha Oplevelse Og Tip Hvis Du Er Single

Kærligst Kristina / Love2Live

Psst…. Nyt dress (altså mit) er fra G.LU Butik i Odense ved stylist Gitte Lundager

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *