Blog

Carwash Baby – En Aha Oplevelse Og Tip Hvis Du Er Single

6. februar 2017 MissK 1Comment

Carwash Baby

En “Aha Oplevelse” med en omgang carwash baby fik jeg forleden. Smukt vejr og en møgbeskidt bil og afsted det gik til vaskehallen. Der var som vanligt fyldt med biler og mænd her. Så Hey… er du single, så kan det være dit nye sted at møde din udkårne (smil).

Carwash Baby - love2live

Nå men her stod jeg så alene kvinde med min lille beskidte bil. Der var fyldt med gode tips og smil fra de øvrige i køen. Sjovt nok var det kun mænd. Jeg synes faktisk det er vildt sjovt med en tur i vaskehallen, men det er måske bare mig der er…

Sådan en “drengepige”

Men jeg kom efterfølgende til at tænke på at det jo er et mekka for single kvinder dette “carwash baby”… Det slog mig i forbindelse med tanker om ligestilling og roller i parforhold.

Så piger: “aha siger jeg bare”…

En helt almindelig lørdag formiddag kan simpelthen blive vejen hen til nye bekendtskaber. Jeg har ikke prøvet det, udover dengang hvor jeg var inde og købe noget i kiosken på tankstationen og en eller anden, der hedder Peter, havde lagt en seddel med sit telefonnummer i min forrude,idet han synes, jeg så sød ud, og gerne ville invitere mig ud. Jeg anede ikke hvem manden var, så fik mig et smil, og gjorde ikke mere ved det. Jeg foretrækker en rigtig mand, der kan se mig i øjnene og invitere mig til en kop kaffe. Det kunne have været ved vaskehallen, men ikke for Peter.

Carwash Baby - love2live

OG HEY…

Jeg tager altså gerne med min kæreste til vaskehallen. Det er sådanne små øjeblikke, hvor vi kan nyde hinanden på en helt almindelig dag uden at blive forstyrret. HEP…. Så er der jo heller ikke nogen, der fanger ham ind smiler… Bare lige en bonusinfo…

Kærligst Kristina / love2live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

Vil du vide mere om mig eller har spørgsmål til samarbejde eller annoncering kan du læse mere her

One thought on “Carwash Baby – En Aha Oplevelse Og Tip Hvis Du Er Single

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *