Elsk At Leve

Forord Til Elsk At Leve – Vejen Væk Fra Manipulation

17. marts 2019 MissK 2Comment

Elsk at leve – Forord

Forord:

Jeg ønsker med denne bog (disse indlæg) at inspirere og hjælpe andre til at opnå en gladere hverdag og en endnu bedre livskvalitet. Væk fra de mørke sider og ud af tunnelen. Ud i lyset.

Elsk At Leve - Forord - Love2Live - Manipulation - Vejen væk fra manipulation - Fynske Influencers - Kristina Sindberg

I min alder plus minus det løse…

10-15 år snakker vi om her, har jeg draget den erfaring, at vi er mange, der tumler rundt med masser af livserfaring og på samme tid en træthed over ikke at rykke sig det næste skridt videre. For nylig oplevede jeg dette til en festlig aften med masser af jævnaldrende.

Vi stod i baren og drak shots…

Jeps… shots efter en skøn middag med gode vine, og hvad sig hører. Vi kunne alle dybest set mere eller mindre have købt de vildeste dyre drinks og nogen endda hele baren. Men nej vi gik tilbage til tiden med halfester og vild dans til Nena for lidt efter at stå og vride hofterne til Justin Biebers helt “nye” hotte toner.

Det er det, jeg billedligt talt mener med erfaring. Vi ved, hvad der var sjovt, og hvad vi har lyst til inden for nogle rammer, på samme tid er vi fyldt med nysgerrighed efter at leve livet forlæns og snuppe shots og Nena med ind i det liv, vi er i nu og krydre dette op med lige præcis både alle de positive ting, og successer vi har haft. Det er det, jeg i min bog vil komme ind på at give min inspiration til i forskellige sammenhænge.

Manipulation I De Nære Relationer

Forord fortsat: Jeg skriver om manipulation i de nære relationer. Jeg skriver også om at stå alene enten som single eller det at føle sig alene i parforholdet og se på kæresten og tænke hvad nu? Er han/hun ikke blevet lidt grå og kedelig ? Børnene er blevet teenagere. Hvad skal vi nu stille op med alt omkring dem såsom opdragelse, engaren sig på en ny måde, betaler man for at bo hjemme ? Og de nye zoner denne alder hos vores børn giver af muligheder for at give både dem og os forældre den bedste start på livet og livet videre i disse år.

Denne bog er blevet til ved hjælp af et menneske, som jeg beundrer utrolig højt. Det er Pernille Melsted. Jeg har brugt en masse af hendes værktøjer til min process i livet og med hendes bog: “Find Din Passion”, fik jeg skrevet min bog: “Elsk at Leve”, som jeg i stedet udgiver her i indlæg i den kommende tid på Love2Live. I bogen har jeg benyttet mange fortællinger til mig fra mennesker, der har oplevet manipulation af forskellig karakter, og som har fundet deres veje videre i livet.

Du kan møde Pernille Melsted her >>>

Indlægget: Passion – Jeg er i gang med at udleve min kan du læse her >>>

Du kan læse første indlæg – Elsk At Leve Intro HER >>>

Kærligst Kristina / Love2Live

PS: Vidste du at ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev får du nyheder og events fra bloggen ? Gør det herunder og vær sikker på at få nyhederne fra love2live.dk – Ingen spam, det hader jeg selv.

2 thoughts on “Forord Til Elsk At Leve – Vejen Væk Fra Manipulation

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *