Blog

Bedste Klipning Hos Stylist & Frisør g.lu

13. marts 2019 MissK 1Comment

Bedste Klipning I Odense er hos g.lu

Bedste klipning jeg nogensinde har fået (og det siger ikke så lidt), er hos g.lu i Odenses lille Paris i Vintapperstræde. Her klipper frisør og stylist Gitte Lundager, som en drøm. Mit hår er blevet fyldigt igen og ikke mindst kan jeg selv sætte det også. Det sidste er det vigtigste. MEN… Siger alt om, at det er klippet perfekt. Jeg hader alle de mange gange, hvor jeg har været ved frisøren, og håret bare sidder (ja altså ikke lige på det tidspunkt), men når jeg selv skal sætte det efter første eller anden vask, og det bare ikke lykkes. Det er nu slut med det. Yeah…

bedste klipning - love2live - gitte lundager - g.lu - ks online marketing - Odense - fynske influencers - frisør - stylist

Bedste Klipning & Farve

Udover at give mig den bedste klipning, sidder farven også lige i skabet. Gitte kan et eller andet helt ud over det sædvanlige. Så selvom jeg stort set altid selv har farvet mit hår, var jeg tryg ved at lade hende farve mit hår, og jeg har faktisk her heller aldrig mødt så megen kompetence imens jeg følte mig i trygge hænder. OG NEJ… Jeg bliver ikke betalt for at skrive det her, det er min ærlige kærlige mening og tips til jer derude, som I kender det fra mig vil jeg gerne dele tips og tricks til at gøre andre kvinder endnu smukkere.

bedste klipning - love2live - gitte lundager - g.lu - ks online marketing - Odense - fynske influencers - frisør - stylist bedste klipning - love2live - gitte lundager - g.lu - ks online marketing - Odense - fynske influencers - frisør - stylist

Bedste Klipning & Styling

Så skal lige nævnes at frisør og stylist Gitte Lundager kan det der med at style. Style håret, så selv hende her forstår at gå hjem og gøre det samme og udover det så får det mig til at sådan ligesom at føle mig mere feminin, at sidde der foran spejlet hjemme og føle, at jeg får det resultat, som min frisør kan, når jeg selv styler min nye frisure. Det er altså mesterligt at kunne give sine kunder den følelse med den hel enestående klipning og professionelle og fuldstændig jordnære måde at give gode tips til sine kunder. Tak Gitte, hvis du skulle læse dette.

Frisør & Stylist Gitte Lundager Frister Med De Lækreste Styles

Åhr… ja.. Der er et MEN (af de bedre men alligevel). Hos g.lu har de masser af lækkert tøj, sko, støvler, tasker, smykker, tørklæder og ja alt hvad hjertet kan begære af lækre styles >>>. Her er et fantastisk kvindeunivers, hvor der også er både hudpleje og make-up. Det var skønne tidligere indehaver af Madam Rosendahl, som nu arbejder hos g.lu som stylist, der fik mig til at besøge dette univers midt i Odense. Hun ved, hvad jeg vil have. OG kan præcis inspirere mig, og trække mig bare det der ekstra ud over grænsen, så det ikke bliver alt for meget sort tøj.

OH… og så ved hun altid præcis…

Hvilken størrelse, der skal til på mig af alverdens brands. (ved ikke om hun har røntgen øjne, men hun har ihvertfald blik for at style). Jeg er vild med denne skønne forretning i Odenses lille Paris i Vintapperstræde. Her er en helt fantastisk stemning, og jeg nyder at komme ind til dem og blive inspireret af alle de lækre og fine ting, de har i butikken.

Du finder den bedste klipning, farvning og styling ovre hos g.lu lige her >>>

Kærligst Kristina / Love2Live

Tilmeld nyhedsbrev og få gratis inspiration og tips til events med KLUB Q & Love2Live >>>

One thought on “Bedste Klipning Hos Stylist & Frisør g.lu

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *